Drie nieuwe Netflix-series die het bingen waard zijn

Een tienerdrama, mysterie en thriller

trinkets-serie-netflix-original
Trinkets

We begrijpen het helemaal als je Nederlands eerste officiële hittegolf níet buiten wil spenderen, maar met een ventilator, koude handdoek en ijsjes op de bank. Er is vermaak genoeg, dankzij Netflix. Speciaal voor de thuisblijvers, bankhangers en bingewatchers daarom drie serietips. Deze Netflix Originals zijn nog niet zo lang uit, maar het bingen alle drie waard.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Trinkets

Drie compleet verschillende tieners leren elkaar kennen tijdens een hulpgroep voor zakkenrollers. Er groeit een onverwachte vriendschap, met alle gevolgen van dien.

Genre: tienerdrama

2 What/If

Sean en Lisa ontvangen een lucratief, maar dubieus voorstel van de mysterieuze zakenvrouw Anne. Het pasgetrouwde koppel gaat op het voorstel in en probeert te leven met de consequenties.

Genre: thriller

3 The Society

Alle volwassenen van West Ham verdwijnen plotseling. Wat overblijft? Een groep tieners, zonder regels en zonder uitweg. Ze proberen te overleven in hun nieuwe werkelijkheid.

Genre: mysterie

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder