De eerste vier kandidaten van Expeditie Robinson zijn bekend

Deze BN'ers strijden om de titel 'Robinson 2019'

expeditie robinson logo
Expeditie Robinson

Het is eindelijk zo ver: de Expeditie Robinson-sensatie mag weer beginnen! We moeten nog even geduld hebben voor de eerste aflevering op de buis komt, maar het startschot is officieel gegeven. RTL maakt de eerste vier kandidaten bekend. Deze vier BN'ers gaan de strijd aan voor de titel Robinson 2019.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Dionne Slagter

Dionne Slagter (beter bekend als OnneDi) heeft haar eigen YouTube-kanaal, speelde in een handvol Nederlandse films (zoals Kappen!) en won in 2018 het zangprogramma It Takes 2.

2 Frank van der Lende

Frank van der Lende begon al op zestienjarige leeftijd met presenteren op de radio. De afgelopen tijd moest hij zijn programma's op 3FM even on hold zetten, want hij was op een onbewoond eiland.

4 Anita Heilker

Anita Heilker zong in de jaren '80 samen met Angela Groothuizen in de meidengroep de Dolly Dots. Ze produceerden verschillende hits in Nederland, zoals Love Me Just A Little Bit More en Radio.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder