Hier zijn ze: de bizarste momenten van Temptation Island ooit

"I'm weak, and what's wrong with that?"

temptation-island-lize-lisa-rosanna-jolien
Temptation Island

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Temptation Island VIPS is in volle gang en het dit seizoen is misschien wel de heftigste Temptation Island tot nu toe. Hoewel.. de vorige edities konden er ook wel wat van.

Iedere keer dat AJR's Weak in de kroeg opkomt, denk ik aan die scène van Merijn en Pommeline in het zwembad. En als iemand zichzelf voorstelt als 'Deborah', hoor ik in gedachten de stem van Timtation 'Debra Leemans' uitspreken. Temptation heeft door de jaren heen een hoop memorabele scènes gehad. Tijd om de meest bizarre momenten op een rij te zetten.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 I'm weak, and what's wrong with that?

Merijn en Pommeline die eerst hun middelvinger opsteken naar de camera (oftewel: naar Lisa) en vervolgens beginnen te zoenen in het zwembad. Hetzelfde zwembad waarin Jefferson Natasja betast tijdens een uitgebreid make out sessie. En dat alles met "I'm weak, and what's wrong with that? Boy, oh boy, I love it when I fall for that" schallend door je speakers. Dat is nog eens sensationele tv.

2 Stefano's FML-blik

In het eerste seizoen van Temptation Island VIPS ging Stefano op het allerlaatste moment vreemd met Zwanetta. Tijdens zijn hereniging met Gelina hield de beste man echter vol dat er niets was gebeurd. Hij had he-le-maal niets gedaan, uit respect voor zijn vriendin. Vervolgens waren de programmamakers zo aardig om het geluidsfragment van een seksende Stefano en Zwanetta af te spelen voor Gelina. Déze gezichtsuitdrukking van Stefano gaat in de boeken als het meest ongemakkelijke fragment in de geschiedenis van Temptation Island.

3 Tim is verliefd, maar niet op 'zijn' Debra

Als ik één Mr. Temptation zou moeten noemen, zou dat zonder twijfel Tim zijn. Hij wordt niet voor niets sinds zijn deelname Timtation genoemd. Waar de kijkers ervan overtuigd waren dat hij en 'zijn' Deborah voor altijd zouden zijn (ze zouden nota bene gaan trouwen na het programma!), werd hij naar een paar dagen al verliefd op verleidster Cherish. Deborah kwam tijdens het kampvuur voor die onverwachte en buitengewoon onplezierige verrassing te staan, waarna heel Nederland en Vlaanderen partij koos voor de Vlaamse en met haar meevoelde.

4 Talk to the hand

Het is een oldie, maar daarom niet minder legendarisch. Gringo kwam er tijdens het kampvuur achter dat zijn vriendin Ciska een trio met twee verleiders heeft gehad. Gringo's reactie? Zijn telefoonnummer delen met alle vrouwelijke kijkers en "talk to the hand, because the face don't wanna hear it anymore."

5 Rosanna heeft ruzie met een plantenbak

Vorig jaar in Temptation Island VIPS had Rosanna weer eens ruzie. Nee, deze keer niet met Niels. En zelfs niet met verleider Alex. Wel met een plantenbak, die simpelweg te zwaar is om agressief aan de kant te gooien. Dus.

6 Daniëlles gejatte tattoo
Tattoo, Shoulder, Arm, Joint, Abdomen, Temporary tattoo, Muscle, Human body, Back, Trunk,

Toen Fabrizio nog een verleider was, wist hij Daniëlle behoorlijk goed in te pakken. Zo goed, dat hij zelf gevoelens voor haar begon te krijgen. Daniëlle zag dat toch niet zo zitten. In plaats daarvan liet ze de verleider een tattoo op haar lijf zetten. En ze koos.. een vrouw in een wolf. Tja, het is in ieder geval origineel. Of toch niet? Later werd bekend dat het ontwerp wel héél erg lijkt op een andere tatoeage.

7 Kenny draait rond de pot

Nog zo'n pareltje uit 2007. Tijdens de hereniging van Kenny en Kelly vroeg Kelly zich af wat er nu precies gebeurd was tussen haar vriend en de verleidster. Kenny draait er echter behoorlijk omheen. En da's nog een understatement. Kijk maar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder