Wie durft? Dit zijn de beste horrorseries op Netflix

De series die alle horrorfanaten gezien moeten hebben

chambers-horror-serie-netflix
Chambers

Ben je niet vies van een serie vol onschuldige mensen die genadeloos worden afgeslacht of bovennatuurlijke wezens die tot in de eeuwigheid rondspoken in een oud, afgelegen huis? Dan zit je bij Netflix goed, want de streamingdienst staat vol met horrorseries. We zetten de beste voor je op een rij.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Typewriter

Op Twitter wordt de nieuwe Netflix-serie bestempeld als "de beste horrorserie ooit." Een oud huis, stel kinderen en een dodelijke vloek; deze serie heeft het allemaal.

2 Chambers

Als er een sterrencast in verschijnt, weet je dat de serie goed is. Uma Thurman en Tony Goldwyn spelen de hoofdrollen in de Netflix Original Chambers.

3 The Haunting of Hill House

Michiel Huisman speelt erin. Need we say more?

4 Black Summer

Deze serie wordt de engere versie van The Walking Dead genoemd. Wat je kunt verwachten? Heel veel zombies en het einde van de wereld. Horror-koning Stephen King noemt het “een existentiële hel in de buitenwijken.”

5 Hemlock Grove

Hemlock Grove wordt geteisterd door duistere gebeurtenissen. Twee vreemden onderzoeken verschillende brute moorden om erachter te komen wat er aan de hand is in de stad.

6 Slasher

Slasher wordt een mix tussen succesvolle horrorklassiekers Scream en I Know What You Did Last Summer genoemd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder