Daar gaan we weer: ook deze vier BN'ers doen mee aan Expeditie Robinson

En ook deze keer stellen wij ze aan je voor

Expeditie Robinson
DomstaGetty Images

Voor de vierde keer maakt Expeditie Robinson vier nieuwe BN'ers bekend die dit jaar meedoen aan het programma. Zoals je van ons gewend bent, stellen wij ze stuk voor stuk aan je voor. Maar eerst: de kandidaten die al eerder werden onthuld op een rij.

Deelnemers tot nu toe
3FM-dj Frank van der Lende, YouTubers Kalvijn en Dionne Slagter, voormalig Dolly Dot Anita Heilker, verslaggever Jaap van Deurzen, presentator Rob Geus, catwalkcoach Mariana Verkerk, zangeres Shary-An Nivillac, 3FM-dj Eva Koreman, Qmusic-dj Fien Vermeulen, presentatrice Eva Cleven, handbalster Yvette Broch, televisiekok Hugo Kennis en YouTuber Rijk Hofman.

Expeditie Robinson 2019
Mocht je ze hebben geteld (deden wij wel), dan kom je tot de conclusie dat er met de vier nieuwe deelnemers erbij, nu in totaal achttien kandidaten bekend zijn gemaakt. Eerder werd al verklapt dat het programma dit jaar in totaal twintig deelnemers zal tellen, dus dat bekent dat de onthulling van de laatste twee kandidaten nog in het verschiet ligt. Wanneer die laatste namen worden onthuld? Juist, dat weten we niet. Wat we wel weten is dat het programma vanaf zondag 1 september te zien is om 20.00 uur op RTL 4, en dat Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels de presentatie van het programma voor hun rekening nemen.

Maar we houden je niet langer in spanning. Hier zijn de vier nieuwe deelnemers:

Advertentie - Lees hieronder verder
2 Kim Kötter
Dit bericht bekijken op Instagram

E X P E D I T I E R O B I N S O N 🦀| Lieve allemaal! Sorry dat ik jullie zo lang “voor de gek heb gehouden”. Heb veel voorbereid zodat ik 6 weken uit de running kon zijn. In het echte leven &online. Ik ben echt super super trots op mijn man en de beste papa Jaap @jakereesemusic die ons gezin zo waanzinnig draaiende heeft gehouden. Ik hou denk ik nòg meer van de kindjes dan voorheen nu ik ze zolang heb gemist. Zij hebben alleen maar leuke dingen gedaan met hun papa, familie & oppas & natuurlijk op school. Ze hebben me daardoor vast niet zo gemist. Dank aan iedereen die daarbij zo heeft geholpen! Uiteraard moest ik er lang over nadenken om mee te doen. Mijn consultatiebureau heeft me hier top in begeleid. Ik wilde sowieso niet dat onze kids hier ooit last van zouden krijgen dat mama zo lang weg zou zijn. Ik denk zelfs dat ze een bewustere en leukere mama terug hebben gekregen. Ik heb zoveel geleerd! #boysmom| Veel dank aan -@madebyjips -mijn mediameisje, Jip heeft de online Kim gespeeld. En dat heeft ze fantastisch gedaan. @monicavanee en @selenavisser hebben echt kei keihard geknald met @missnederland (ik was van de aardbodem in de drukste periode van Miss NL, fantastisch) en @celine.flores met @missuniversegermany. Jaap heeft mij gespeeld op de mail en Whatsapp. Ik geloof dat ik nog nooit zoveel boekingen binnen heb gekregen. Haha Jaap je moet mijn manager worden. @vitalitycontrol die in het complot zaten. Zij hebben mij helemaal klaargestoomd, fysiek en qua mindset. Dag en nacht! Geweldig!! Clemens die mij echte survival skills heeft aangeleerd en Jordie, de chef-kok van @kotterseafood, heeft mij allerlei tips gegeven wat ik variërend kon koken met dat kleine beetje wat we op een onbewoond eiland konden vinden. Mega bedankt RTL en @zodiaknl dat jullie mij deze kans hebben gegeven. Het was zo’n bijzondere intense mega ervaring. Heb zooo genoten. Crew, al hebben jullie ons psychologisch genegeerd, het programma met jullie maken was een feest, wat een enorme productie!!! Zoveeeeel mensen! @nicolettekluijver_ @kajstypetjes jullie zijn een top duo! Dank voor alle meelevende knipoogjes! En heeel veel liefde voor alle 19 mede-kandidaten! Voor altijd in mijn 💗

Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter) op

Model en presentatrice Kim Kötter is ook een van de twintig deelnemers. En daar heeft ze nogal veel voorbereidingen voor moeten treffen, schrijft ze onder haar onthullende Instagrampost.

3 Akwasi

Wordt Akwasi, naast Dio, de tweede rapper in de geschiedenis van Expeditie Robinson die de finale gaat halen?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder