Zo ziet de cast van Saved By The Bell er 31 jaar later uit

Ken je Zack Morris nog?

saved-by-the-bell-cast
Saved By The Bell

"It's alright 'cause I'm saved by the bell..." Wie keek vroeger ook altijd naar de Amerikaanse sitcom Saved By The Bell? Dan ken je de vriendengroep van de middelbare school Bayside High vast nog: de blonde Zack Morris die er alles aan doet om Kelly Kapowski voor zich te winnen. De slimme Jessie Spano, die (letterlijk) de girl next door was. De sportieve A.C. Slater, die de vrouwen zo ongeveer van zich af moest slaan. Lisa Turtle, de mode-expert en roddelkoningin van de groep. En natuurlijk Screech, het 'hulpje' van Zack.

Het is inmiddels 31 jaar (we herhalen: 31 jaar!) geleden dat het tv-programma uitkwam. Niet zo gek dus, dat de acteurs behoorlijk veranderd zijn. Benieuwd hoe ze er nu uitzien? We zetten de vriendengroep anno 2020 voor je op een rij.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Mark-Paul Gosselaar (Zack)

Wist je dat Mark-Paul Gosselaar een Nederlandse vader en een Indisch-Nederlandse moeder heeft? Hij spreekt zelfs een paar woorden Nederlands, kijk maar.

2 Tiffani-Amber Thiessen (Kelly)

Tiffani Thiessen heeft inmiddels een groot gezin en is behoorlijk populair op Instagram. Ze heeft 1,3 miljoen volgers.

3 Mario Lopez (Slater)

Je hebt Mario Lopez misschien nog voorbij zien komen als presentator van America's Best Dance Crew op MTV. Inmiddels heeft hij weer andere projecten lopen, zoals de Netflix-serie The Expanding Universe of Ashley Garcia.

5 Dustin Diamond (Screech)

Ongeveer tien jaar na de sitcom kreeg Dustin Diamond een hoop schulden. Dat ging zo ver, dat hij op een gegeven moment in de gevangenis belandde. Hij verscheen daarvoor nog in de American Pie-film: The Book of Love.

6 Lark Voorhies (Lisa)

Lark Voorhies probeerde het nog even als actrice. Ze speelde kort in de soapseries Days Of Our Lives en The Bold And The Beautiful, maar stopte omdat ze vanwege haar geloof geen seksscènes wilde opnemen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder