Dit zijn de (nu nog) vrijgezelle boeren in nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

Wij stellen ze aan je voor

Boeren Boer Zoekt Vrouw
KRO NCRV - Linelle Deunk

Het nieuwe televisieseizoen is gisteren knallend van start gegaan. Met Expeditie Robinson en Boer Zoekt Vrouw lijnrecht tegenover elkaar werd het een heuse strijd om de kijkcijfers, en ondanks dat Expeditie Robinson met 1,6 miljoen kijkers niet minder goed scoorde op RTL 4 dan op RTL 5, was Boer Zoekt Vrouw hét kijkcijferkanon van de avond. Maar liefst 2,6 miljoen mensen waren benieuwd naar de vrijgezelle boeren die dit seizoen op zoek gaan naar hun grote liefde. Behoor jij niet tot die 2,6 miljoen mensen, maar ben je wel benieuwd naar de boeren? Wij stellen ze aan je voor.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Boerin Annemiek
Boerin Annemiek
KRO NCRV - Linelle Deunk

We trappen af met de enige vrouwelijke deelnemer van het seizoen. De 25-jarige boerin Annemiek heeft een veehouderij en akkerbouw in Drenthe. Ze is op zoek naar een man die het leuk vindt om bij haar op boerderij te komen wonen, "maar zelf wel iets anders doet".

2 Boer Geert Jan
Boer Geert Jan
KRO NCRV - Linelle Deunk

Boer Geert Jan is met zijn 61 jaar de oudste deelnemer van het programma. De paardenfokker woonde zeventien jaar lang samen met een vrouw, maar nu hij weer vrijgezel is, gaat hij op zoek naar een nieuwe liefde. Funfact: de boer verkoopt één keer per week patat en snacks.

3 Boer Jan
Boer Jan
KRO NCRV - Linelle Deunk

Boer Jan komt uit een verbroken huwelijk en hoopt tijdens het programma een vrouw te vinden die goed kan praten. De 35-jarige boer heeft een zorgboerderij in Noord-Holland waar hij met mensen met een verstandelijke beperking werkt.

4 Boer Johan
Boer Johan
KRO NCRV - Linelle Deunk

Nog niet zo lang geleden had boer Johan nog maar vijftig koeien, maar inmiddels zijn dat er honderd. Daarvoor verhuisde hij naar Noord-Beemster, waar zijn melkveehouderij tegenwoordig gevestigd is. Hij kent er nog maar weinig mensen, maar met een nieuwe liefde aan zijn zijde zal het er zonder twijfel een stuk gezelliger worden.

5 Boer John
Boer John
KRO NCRV - Linelle Deunk

Ook John heeft een melkveehouderij, maar dan in Friesland. De 39-jarige boer is maar alleen, sinds zijn ouders van de boerderij naar het dorp zijn verhuisd. "Na tien jaar niet verder komen via datingsites, begint het wel te frustreren", vertelt John, die wél nog steeds in de liefde gelooft.

6 Boer Ronald
Boer Ronald
KRO NCRV - Linelle Deunk

Boer Ronald runt samen met zijn tweelingbroer een melkveehouderij in Gelderland, waar hij tweehonderd koeien te onderhouden heeft. De 37-jarige boer is op zoek naar een "leuke meid", met wie hij kan lachen en die hem écht leuk vindt. En het liefste ook een vrouw met een beetje smaak, want dan kan hij ein-de-lijk zijn "spuuglelijke banken" wegdoen.

7 Boer Willem
Boer Willem
KRO NCRV - Linelle Deunk

Boer Willem is 26 jaar, gelovig en runt een melkveehouderij samen met zijn moeder in de provincie Utrecht. De boer hoopt een vrouw te vinden die ook gelovig is, "zodat het geen onderwerp van discussie wordt".

8 Boer Bastiaan

Van Boer Bastiaan en de laatste twee boeren ontbreken helaas de foto's. Opvallend? Wel een beetje. Zouden de missende foto's ermee te maken hebben dat deze laatste drie boeren gedurende het programma afvallen? Wij vragen het ons af.

Afijn, wij stellen ze toch aan je voor.

Boer Bastiaan is op deze foto de rechtse op de middelste rij. Hij is 35 jaar, akkerbouwer in Zeeland en op zoek naar een leuke vrouw die hij niet kon vinden op datingsites en vrijgezellenweekenden. Ze moet sportief zijn, humor hebben en het leven op de boerderij zien zitten.

9 Boer Frans

Boer Frans vind je helemaal links op de middelste rij. Boer Frans (51) eindigde acht jaar geleden zijn huwelijk nadat de vader van twee zoons – die nog bij hem op de boerderij in Friesland wonen – aan zijn vrouw opbiechtte op mannen te vallen. Dat wist de boer naar eigen zeggen eigenlijk al langer, maar heeft hij lang voor zich gehouden.

10 Boer Geert

Boer Geert, linksboven op de foto, is de laatste boer in het rijtje. De 51-jarige akkerbouwer, gevestigd in Noord-Brabant, is jarenlang niet bezig geweest met de liefde, maar staat er nu weer helemaal open voor. De boer is naar eigen zeggen op zoek naar een vrouw met een "wauwfactor".

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder