Dit zijn de eerste koppels van Love Island

Chemie is er zeker

alle-kandidaten-love-island-videoland
Love Island / RTL

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Gisteravond was de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen Love Island te zien op Videoland. De kandidaten hebben elkaar ontmoet, hun eerste dag in de villa doorgebracht en de eerste koppeling is een feit. Benieuwd welke vrijgezellen voor elkaar gekozen hebben? We zetten de kersverse koppels voor je op een rij.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Ziggy en Victoria
ziggy-victoria-love-island-koppel
Love Island

Victoria (20) valt behoorlijk in de smaak bij de Islanders: drie mannen willen graag een koppel met haar vormen. Uiteindelijk is het de 28-jarige Ziggy die naast de blonde mag slapen. Zou Monica Geuze dan gelijk hebben met haar voorspelling over dit koppel?

2 Alicia en Luca
alicia-luca-love-island-koppel
Love Island

De 23-jarige Alicia weet wat ze wil: de 22-jarige Luca. Dit kan wel eens een match made in heaven zijn. Ze fantaseren in ieder geval al over hoe het zou zijn om samen te wonen. Dat belooft wat!

3 Thijs en Lisa
thijs-lisa-love-island-koppel
Love Island

Hier zit een verhaal achter. De 21-jarige Lisa en de 27-jarige Thijs kennen elkaar al! Of dit iets positiefs is, moet nog blijken. Lisa vond de ex-voetballer bij hun eerste ontmoeting best wel irritant. Hopelijk kan Thijs haar tijdens hun Love Island-avontuur het tegendeel bewijzen.

4 Mac en Sha
mac-en-sha-love-island-koppel
Love Island

De 26-jarige Sha wordt als laatste gekozen, maar dat betekent niet dat ze niet aan de juiste persoon gekoppeld is. Ze lijkt het al goed te kunnen vinden met haar gloednieuwe partner Mac (26).

5 Daniël en Melody
daniel-melody-love-island-koppel 
Love Island

De 21-jarige Melody - het paardenmeisje van de groep - had tot voorheen geen tijd voor liefde. Gelukkig heeft ze nu alle tijd van de wereld om de 20-jarige Daniël te leren kennen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder