Deze Temptation Island VIPS-koppels zijn (niet langer) bij elkaar

Alle relatiestatussen op een rij

alle-koppels-temptation-island-vips
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Temptation Island VIPS is officieel voorbij. We zagen tijdens het allerlaatste kampvuur wie de relatietest heeft doorstaan (spoiler: weinig koppels). Gisteren verscheen de Hoe gaat het nu met-aflevering op Videoland, waarin we erachter komen wie de relatietest ECHT doorstaan hebben (spoiler: nog minder koppels). Hieronder een overzicht van de koppels en hun relatiestatussen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Fabrizio & Pommeline
fabrizio-pommeline-temptation-island-vips
Temptation Island VIPS

Tijdens het laatste kampvuur leek het nog goed te gaan tussen Fabrizio en Pommeline, maar de bruiloft is nu echt van de baan. Wat blijkt? Fabrizio sprak na Temptation achter Pommelines rug om af met verleidster Julia. Inmiddels heeft hij spijt, maar zoals Taylor Swift al zei: they're 'never, ever, ever getting back together.' Pommeline heeft inmiddels een nieuwe vriend, terwijl 'Fabri' op dit moment absoluut geen serieuze relatie wil.

2 Thomas & Yasmin
thomas-yasmin-temptation-island-vips
Temptation Island VIPS

Het werd al (pijnlijk) duidelijk in het realityprogramma zelf: Thomas en Yasmin zijn over en uit. Ze zijn wel nog vrienden. Een soort van. Zeggen ze. Yasmin heeft het even helemaal gehad met mannen, en Thomas "datet op dit moment niet met één iemand" (codetaal voor: ik probeer zoveel mogelijk visjes in de zee?).

3 Channah & Quentin
channah-quentin-temptation-island-vips
Temptation Island VIPS

Quentin moest zichzelf bewijzen aan Channah, maar dat ging niet helemaal zoals ze gehoopt hadden. Channah was het zat, besloot dat het niet langer zo verder kon en dropte ondertussen nog even een bom: zij en Quentin verwachten een kindje. Tijdens het kampvuur maakte Channah het uit. Inmiddels zijn ze toch weer bij elkaar. Niet per se omdat ze dat nu allebei zo graag willen, maar voor de kleine, zo vertellen ze in de laatste aflevering.

4 Shirley & Damian
shirley-damian-temptation-island-vips
Temptation Island VIPS

Dat Shirley en Damian uit elkaar zijn, werd (alweer: pijnlijk) duidelijk toen Shirley er "helemaal klaar mee" was en een punt achter de relatie zette (en daar kwam Damian dan tijdens een kampvuur achter). Inmiddels heeft Shirley een nieuwe liefde: verleider Daan. Ze gingen zelfs al samen op vakantie.

5 Liessinde & Orpheo
liessinde-orpheo-temptation-island-vips
Temptation Island VIPS

Liessinde en Orpheo begonnen met een (naar eigen zeggen) ijzersterke relatie aan het programma. Kijk maar naar hun matchende t-shirts. Hoewel de verleidsters en half Nederland zo hun best hebben gedaan om Liessinde te doen inzien dat ze Oreo moet verlaten, waren al die pogingen tevergeefs. Ze zijn nog steeds samen. Orpheo denkt dat ze "elkaar nu meer vertrouwen," Liessinde beweert dat "het vertrouwen veel minder is." Still going strong, dus.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder