Zien: zo ziet de cast van Victorious er nu uit

Een hele hoop glow-ups op een rijtje

Zo ziet de cast van Victorious er anno 2020 uit
Larry Busacca/KCA2010Getty Images

Keek jij vroeger ook naar de Nickelodeon-serie Victorious? De serie ging over Tori, die samen met haar vrienden van Hollywood Arts High School om moest gaan met de struggles van het volwassen worden. Op Tori’s high school stond muziek centraal en de personages waren ook écht muzikaal. Zo heeft - de destijds roodharige - Ariana Grande (in de rol van Cat) er het begin van haar carrière beleefd. Maar wat is er eigenlijk gebeurd met de andere acteurs en actrices van de serie? En hoe zien Robbie, Andre en Jade er vandaag de dag eigenlijk uit? Ook leuk: de serie is nu te zien op Netflix.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Victoria Justice – Tori Vega

Na haar hoofdrol in Victorious heeft Victoria nog in een aantal films en series gespeeld, zoals Naomi and Ely's No Kiss List, The Outcasts en Fun Size.

2 Jade West – Elizabeth Gillies
Dit bericht bekijken op Instagram

⚡️⚡️

Een bericht gedeeld door Elizabeth Gillies (@lizgillz) op

Elizabeth heeft na de Nickelodeon-serie nog een aantal kleine rollen gehad, en heeft nu een hoofdrol in de Amerikaanse soapserie Dynasty, waarvan inmiddels drie seizoenen op Netflix staan.

3 Robbie Shapiro – Matt Bennett

Matt Bennett is de definitie van een glow-up. Hij heeft na zijn rol bij Nickelodeon de hoofdrol gespeeld in onder andere de film The Virginity Hit.

4 Cat Valentine – Ariana Grande

Eind 2012 stopten de opnames van Victorious, wat voor Ariana Grande een mooi moment was om haar eigen weg te gaan. En met succes: ze is nu één van de meest populaire popsterren ter wereld.

5 Andre Harris - Leon Thomas

Na zijn rol als Andre bij Victorious heeft Leon een paar kleine rollen gespeeld, maar hij is zich vooral gaan focussen op het maken van mixtapes en een carrière als producer.

6 Beck Oliver – Avan Jogia
Dit bericht bekijken op Instagram

Good Friday.

Een bericht gedeeld door Avan Jogia (@jogia) op

In de serie speelde Avan het personage Beck, de mooiboy. Na Victorious heeft hij in meerdere films en televisieseries gespeeld én heeft hij een boek geschreven. In september 2019 bracht hij ‘Mixed Feelings’ uit, een boek waarin hij uitlegt hoe het is om met een gemixte culturele achtergrond te leven in de wereld van nu.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder