Dit zijn de leukste kerstfilms op Disney+

Laat de kerstpret maar vast beginnen

Kerstfilms op Disney Plus
Disney

Het is onze favoriete kersttraditie. Gezellig op de bank met een kerstfilm, en dan het liefst elk jaar hetzelfde rijtje. Nu Home Alone dit jaar niet op TV uitgezonden wordt lijkt het alsof de streaming-diensten definitief de overhand nemen deze kerst: bij Disney+ kun je namelijk bijna alle klassieke kerstfilms streamen. Wij zetten de leukste voor je op een rijtje.

Probeer Disney+ nu twee weken gratis!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Home Alone (1990)

De meest klassieke kerstfilm van onze generatie komt voor het eerst in jaren níet op TV. Gelukkig kun je Home Alone wel gewoon streamen op Disney+. Voor wie onder een steen geleefd heeft: Als zijn familie op vakantie gaat wordt Kevin McCallister per ongeluk achtergelaten. Hij moet het huis beschermen tegen twee schurken die in proberen te breken. Ook Home Alone 2 is te zien op Disney+.

2 The Muppet Christmas Carol (1992)

Ook The Muppet Christmas Carol is een film die íedere kerst wel op TV komt. Deze is nu ook op Disney+ te streamen. Het is het klassieke verhaal van Charles Dickens' Christmas Carol, maar dan verteld met Muppets. Leuker wordt het niet.

3 Noelle (2019)

In de nieuwste Disney+ Original kerstfilm Noelle zijn de hoofdrollen weggelegd voor Anna Kendrick en Bill Hader. Zij spelen de kinderen van de Kerstman en Kerstvrouw. Dochter Noelle is gek op kerst, maar haar broer Nick is de opvolger van zijn vader: hij wordt dit jaar Kerstman. Het wordt allemaal iets te stressvol voor Nick en hij knijpt er tussenuit. Noelle moet hem zien te overtuigen om terug te komen.

4 The Nightmare Before Christmas (1994)

In deze Tim Burton stop-motion film komt Jack Skellington uit Halloween Town per ongeluk in Christmas Town terecht. Hij wordt verliefd op de feestdag, maar het slaat snel om als hij uit liefde de Kerstman ontvoert. The Nightmare Before Christmas is nu te streamen via Disney+.

5 The Santa Clause (1994)

Als je er echt over nadenkt is het verhaal van The Santa Clause echt dark. Tim Allen schakelt de Kerstman per ongeluk uit en neemt zijn plaats in. Hij moet alleen voor zijn gezin verbergen dat hij nu de nieuwe Kerstman is. Een leuke kerstklassieker.

6 One Magical Christmas (1985)

In One Magical Christmas speelt Mary Steenburgen een jonge moeder die zo'n fan is van kerst. Door haar zes-jarige dochter leert ze weer om te geloven in de kerstspirit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst