Kijktips voor de kerst: de beste films en series op een rij

Zeg maar da-hag tegen keuzestress

Kerst bij Koosje
Kerst bij Koosje

It's the most wonderful time of the year... Want wat is er nu fijner dan tijdens de feestdagen met je familie op de bank te kruipen - nadat je je buik hebt rond gegeten, uiteraard - om gezamenlijk de beste films en series te bingewatchen?

Je grootste zorgen deze kerstdagen is misschien wel het kiezen van een film of serie: want met alle gezinsleden bij elkaar is het niet altijd makkelijk om een keuze te maken die iedereen aanstaat. Geen zorgen, we've got you covered. De beste films en series zijn gewoon te vinden op Videoland. En de aller-allerbeste titels die je kunt vinden op de streamingdienst, die hebben we alvast voor je uitgezocht. Wedden dat (één van) deze series en films bij iedereen in de smaak vallen?

Mocht je nu (nog) geen Videoland-abonnement hebben, no worries. Je kunt nu 14 dagen lang gratis genieten van de leukste films, series en documentaires. Zo kom je de kerstvakantie wel door, toch?

1 Kerst bij Koosje

Kerst bij Koosje wordt door recensenten 'dé kerstserie van het jaar' genoemd. Aan bekende castleden komt de serie in ieder geval niets tekort: onder anderen Katja Schuurman, Eva van de Wijdeven en Benja Bruijning spelen in Kerst bij Koosje.

Het verhaal gaat over Merel, die samen met haar vader en broers een knus hotel runt. Wanneer de feestdagen eraan komen, moet de familie zich zien te redden in het overvolle hotel, terwijl een oude bekende onverwacht voor de deur staat én een strenge hotelresencent ook nog eens incheckt. Hilariteit gegarandeerd!

Kijk nu 14 dagen Videoland gratis!

2 The Handmaid's Tale

The Handmaid's Tale sleepte niet voor niets meerdere Golden Globes, Emmy's én Satellite Awards binnen. Elisabeth Moss speelt de rol van June (en hóe!) , die in een wereld woont waar mensen door SOA's en milieuverontreiniging op het randje van onvruchtbaarheid hangen.

De weinige vruchtbare vrouwen die er nog zijn, worden gedwongen om Handmaids te worden en in dienst te gaan van rijke gezinnen. De onderdrukten vechten in het geheim voor hun vrijheid, ook al lijkt dit gevecht onmogelijk te winnen.

Kijk nu 14 dagen Videoland gratis!

3 Meisje van Plezier

Angela Schijf (onder andere bekend van Flikken Maastricht) speelt de hoofdrol in deze Nederlandse serie. Zij kruipt in de huid van Nadine, een ogenschijnlijk doodgewone huisvrouw met een geheim. Ze verdient haar geld in de escortwereld. Sinds kort staat het tweede seizoen van de dramaserie ook op Videoland. Een aanrader als je van spanning en drama met een vleugje humor houdt.

Kijk nu 14 dagen Videoland gratis!

4 Life of Kim

Heb je altijd al eens willen weten hoe het hectische leven van één van de succesvolste topmodellen van Nederland eruit ziet? Dan zit je goed bij deze realityserie. De docu volgt Kim Feenstra in alle facetten van haar leven - ongefilterd en zonder grenzen of taboes. "Je kan veel van me vinden, je kan veel over me zeggen, behalve dan dat ik saai ben," aldus Kim. En dat geldt dus ook voor de serie.

Kijk nu 14 dagen Videoland gratis!

5 Baantjer: Het Begin

Ken je die geniale Nederlandse misdaadserie Baantjer met De Cock (met 'C.O.C.K.') nog? Nou, die is terug in een gloednieuw jasje. De film gaat over de vroegere jaren van rechercheur De Cock, die samen met zijn nieuwe partner een moordzaak probeert op te lossen. De hoofdrolspelers zijn zeker geen onbekenden: Waldemar Torenstra en Tygo Gernandt spelen het iconische politieduo. De ideale familiefilm, met een fijne mix van nostalgie én spanning.

Kijk nu 14 dagen Videoland gratis!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io