Veelbelovende films die in 2020 in de bioscoop verschijnen

Schrijf deze kaskrakers in spe maar vast op je kalender

Mulan
Mulan

We hebben afgelopen jaar geboft als het gaat om films. We konden in 2019 genieten van de live-action versies van Aladdin én The Lion King, Joker, Avengers: Endgame, Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker en nog véél meer kaskrakers. Of 2020 dit jaar kan evenaren, moeten we nog even afwachten. Maar de films die we verwachten zien er in ieder geval al veelbelovend uit. We voorspellen de beste films die in 2020 uitkomen. Welk bioscoopbezoekje wil jij volgend jaar niet missen?

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Bad Boys 3
Bad Boys 3
Bad Boys 3

In 1995 speelden Will Smith en Martin Lawrence in de komische actiefilm Bad Boys. Nu, 25 jaar later, kruipen de acteurs opnieuw in hun rollen in Bad Boys for Life. Bekijk de trailer hier.

Releasedatum: 23 januari

2 Black Widow
Black Widow
Black Widow

Scarlett Johansson krijgt eindelijk haar eigen Marvel-film. Black Widow is één van de Marvel-films die in 2020 verschijnen. Hoewel we haar al kennen van de Avengers-films, leren we aan de trailer te zien meer over het verleden van Natasha Romanova.

Releasedatum: 30 april

3 Mulan
live-action film Mulan
Mulan

Disney verfilmde de klassieke animatiefilm Mulan (uit 1998) in een live-action versie. Aan de trailer te zien, is deze film zeker eentje die je op je kijk-lijst wil zetten. Hua Mulan is geen prinses die gered moet worden, maar een dappere badass die wil bewijzen dat ze als vrouw nét zo sterk en goed is als de mannen om zich heen.

Releasedatum: 25 maart

4 Minions: The Rise of Gru
Minions
Minions

Om iets luchtigs tussendoor te gooien: het tweede deel van Minions staat gepland in 2020. In de film komen we er eindelijk achter hoe de jonge Felonious Gru aan zijn Minions is gekomen.

Releasedatum: 3 juli

5 The Conjuring 3
The Conjuring 3
The Conjuring 3

Het derde deel van de horrorfilm The Conjuring komt eraan! In The Conjuring: The Devil Made Me Do It zien de paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren dingen die ze nog nooit eerder hebben gezien. Het begint allemaal bij de strijd om de ziel van een jongetje.

Releasedatum: 11 september

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder