De leukste comedy's op Netflix, Videoland en Disney+

Je moet toch blijven lachen, hè?

Knocked Up
Knocked Up

Nu velen van ons de komende weken vooral thuis zitten, hebben we flinke watch lists nodig. Wij helpen je vast met wat leuke comedy-films die je kunt streamen op Netflix, Videoland en Disney+.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Life of the Party

Waar? Netflix
Waar gaat-ie over?
Gloednieuw op Netflix! Een gescheiden huisvrouw maakt een nieuwe start. Ze schrijft zich in bij haar dochters universiteit om eindelijk haar diploma te halen én te genieten van het studentenleven.

2 Eighth Grade

Waar? Netflix
Waar gaat-ie over?
Tragikomedie van Bo Burnham (wiens stand-up comedyspecials op Netflix ook zéker het kijken waard zijn). De onzekere Kayla gaat naar de brugklas en post vlogs waarmee ze haar eigen onzekerheden probeert te overwinnen. Gaandeweg komt ze erachter dat ze niet de enige is die haar zelfvertrouwen faket.

3 De Matchmaker

Waar? Netflix
Waar gaat-ie over?
Voor een opdrachtgever moet Chris (Benja Bruijning) een promofilmpje maken voor een datingsite. Zonder dat ze het weet, gebruikt hij zijn moeder Marja (Ariane Schluter) als onderwerp. De reacties stromen binnen, en Marja wil dat Chris haar als matchmaker helpt bij het vinden van een nieuwe partner. Heerlijke feelgoodfilm.

4 Game Night

Waar? Netflix
Waat gaat-ie over?
Max en Annie zijn dol is op spelletjesavonden. Als Max' hot shot broer op bezoek komt, stelt hij voor een ander soort spel te spelen. Natuurlijk loopt de boel ontzettend uit te klauwen.

5 What A Girl Wants

Waar? Netflix
Waar gaat-ie over?
Absoluut geen goede film, maar wel een gezellige in het kader van nostalgie. Amanda Bynes speelt een tiener die erachter komt dat haar vader een hoge pief is in het Britse parlement. Tijd voor een reisje naar the UK.

6 Monty Python And The Holy Grail én Life of Brian

Waar? Netflix
Waar gaat-ie over?
Niet te omschrijven. Maar geloof ons, er is genoeg melige Monty Python-gekte op Netflix om van te genieten. Twee klassieke films én een hoop afleveringen van de TV-serie Monty Python Flying Circus.

7 Yes Man

Waar? Netflix
Waar gaat-ie over?
Jim Carrey zegt overal 'nee' tegen, waardoor hij nu eenzaam en depri is. Hij besluit voortaan overal 'ja' op te zeggen.

8 The House Bunny

Waar? Netflix
Waar gaat-ie over? Shelley is een Playboy Bunny die uit de Playboy Mansion wordt gezet. Met nergens om heen te gaan, komt ze terecht bij een onpopulaire studentenvereniging. Gezellige wegkijkfilm met Emma Stone.

9 Knocked Up

Waar? Netflix
Waar gaat-ie over?
Na een onhandige onenightstand blijkt de succesvolle Alison zwanger van lambal stoner Ben. Hoe gaan ze dít nou laten werken?

10 Bridesmaids

Waar? Videoland
Waar gaat-ie over?
Annie, wiens leven even niet zo lekker gaat, wordt door haar beste vriendin Lillian gevraagd om haar bruidsmeisje te zijn. Eén van Lillians andere (perfecte) vriendinnen probeert de show echter over te nemen.

11 Youth

Waar? Videoland
Waar gaat-ie over?
Twee oude vrienden vertroeven in een luxe resort in de Alpen voor een lange rustgevende vakantie. Ze kijken terug op hun veelbewogen leven als respectievelijk componist/dirigent en regisseur.

12 The Nanny Diaries

Waar? Videoland
Waar gaat-ie over?
Scarlett Johansson speelt Annie, een nanny bij een rijk gezin in New York. Al snel ontdekt ze dat het zoontje geen aandacht krijgt van zijn ouders en daarom zijn woede op de buitenwereld afreageert. De moeder is te druk met haar rijke leventje bezig om de problemen in haar leven onder ogen te zien en de vader is nooit thuis en zondert zich af van zijn gezin.

13 21 Jump Street én 22 Jump Street

Waar? Videoland
Waar gaat-ie over?
Schmidt en Jenko zijn al sinds de middelbare school vrienden, en werken nu samen bij de politie. Ze gaan undercover als studenten om een drugsbende op te rollen en de bron van een nieuwe drug te vinden.

14 10 Things I Hate About You

Waar? Disney+
Waar gaat-ie over?
Tiener Cameron wil graag op date met Bianca, maar zij mag van haar strenge vader niet daten tot haar oudere zus, Kat, een vriendje heeft. Cameron betaalt de mysterieuze bad boy Patrick om Kat te verleiden.

15 Never Been Kissed

Waar? Disney+
Waar gaat-ie over?
Journaliste Josie gaat undercover op een middelbare school om verslag te doen van het leven van tieners. Het gaat echter niet zo soepeltjes, en het brengt herinneringen mee van haar eigen schooltijd.

16 The Muppet Movie

Waar? Disney+
Waar gaat-ie over?
Muppets. Vrolijkheid. Wholesome humor. Op Disney+ staat een berg aan Muppet-content, waaronder klassiekers als The Muppet Movie (1979) en The Great Muppet Caper, tot de nieuwere films The Muppets (2011) Muppets Most Wanted (2014). Bonus: de serie The Muppets uit 2015, die wat wegheeft van The Office.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur