Series op Netflix die je in één dag helemaal kunt bingewatchen

Op zoek naar een korte, vermakelijke serie? We've got you

I Am Not Okay With This
I Am Not Okay With This

Geen zorgen als je Gossip Girl al 17 keer gebinged en dat nieuwe seizoen van Élite al láng versleten hebt. Op zoek naar een serie die je in één rits uit kunt kijken? Onder het mom van 'kort, maar krachtig' hebben we de leukste series op een rij gezet die je in één dag kunt kijken. Dat wil zeggen, als je bereid bent zolang op te blijven. De afleveringen over een dag of drie spreiden, kan natuurlijk ook. En jazeker lieve lezers, ál deze series staan op Netflix.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 I Am Not Okay With This

Als je Stranger Things en The End Of The F***ing World goed vond, dan mag deze serie ook op je watchlist. I Am Not Okay With This gaat over de 17-jarige Sydney, die zichzelf 'doodnormaal' noemt, maar ondertussen wel landschappen verwoest met haar geesteskracht (jep, nep als Eleven in Stranger Things). En geloof mij maar, Stanley Barber wordt je nieuwe favoriete personage of all time.

2 Love Is Blind

Als je deze datingshow nog niet in gebinged hebt, dan raden we je aan dat als de wiedeweerga te doen. Love Is Blind is een gloednieuw experiment, waarbij Amerikanen (letterlijk) in hokjes worden geplaatst en met elkaar gaan daten, zónder dat ze elkaar zien. Pas als de een de ander ten huwelijk heeft gevraagd, ontmoeten ze elkaar in real life. En dat levert emotionele, dramatische en vooral uiterst vermakelijke momenten op.

3 Living With Yourself

Reden om Living With Yourself te kijken: Paul Rudd speelt de hoofdrol. Twee keer. Nadat Miles Elliot een mysterieuze behandeling ondergaat om gelukkiger te worden, ontdekt hij dat een kloon - die ook nog eens beter, gelukkiger en slim lijkt - zijn leven heeft overgenomen. Met Paul Rudd in de hoofdrol(len) weet je dat je een hilarische serie te pakken hebt.

4 Locke & Key

Mocht je into fantasy-horror zijn, dan zit je goed bij de Netflix-serie Locke & Key. De serie bevat mysteries, woordgrappen, duistere krachten en bizarre taferelen. Wat wil een fantasy-liefhebber nog meer?

5 Cheer

Het leven van een Amerikaanse cheerleader gaat niet alleen over populaire tieners en mooie pakjes. Dat bewijzen de cheerleaders die veertien keer op rij het Nationale Kampioenschap van cheerleaden hebben gewonnen in de docu-serie Cheer.

6 Limitless

Limitless staat al een paar jaar op Netflix, maar is nog relatief onbekend. En dat terwijl Bradley Cooper erin te zien is (de serie is zelfs gebaseerd op de gelijknamige film met Bradley in de hoofdrol). Brian Finch komt in aanraking met een mysterieuze drug die hem in staat stelt zijn volledige hersencapaciteit te benutten. Hij verandert in één klap van een struggelende werkloze in de slimste persoon ter wereld.

7 Messiah

De gloednieuwe Netflix Original Messiah wordt ook wel 'de nieuwe Homeland' genoemd. De dramaserie gaat over een jonge prediker in Syrië die in een rap tempo veel aanhang krijgt. De CIA is niet overtuigd van zijn goede bedoelingen. Is hij echt een verlosser of een terrorist?

8 Sex, Explained

Tijd om wat bij te leren! En als het over seks gaat, kun je nooit te veel leren, am I right? Van de biologie van aantrekkingskracht tot de geschiedenis van anticonceptiemiddelen: in Sex, Explained wordt het allemaal uitgelegd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder