Series met zo veel seizoenen dat je eindeloos kunt bingewatchen

Deze pareltjes kun je altijd opnieuw kijken

Gilmore Girls
Gilmore Girls

Nu we opeens zeeën van tijd hebben die we thuis spenderen, merken we dat we ons Netflix- en Videoland-abonnement nét iets vaker benutten. En ja, als je amateur-bingewatcher bent, dan raken die series op een gegeven moment op. Wat te doen als je bijna alles al gezien hebt? Opnieuw beginnen!

Daarom hieronder 11 series met genoeg afleveringen om ons maanden zoet te houden. Mocht je één van de series nog niet gezien hebben, dan zou ik zeggen: doe het alsnog, op aanraden van deze amateur-bingewatcher. En als je ze wel al allemaal gezien hebt: wedden dat je het net zo leuk vindt om ze weer opnieuw te zien?

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Grey's Anatomy (15 seizoenen)
Grey's Anatomy seizoen 1
Grey's Anatomy

Het nieuwe seizoen van Grey's Anatomy is sinds kort te zien bij Videoland, net als de andere veertien seizoenen (!) van de serie. Mocht je seizoen 15 al gebinged hebben, dan kun je net zo goed weer bij het eerste seizoen beginnen. Je weet wel, toen McDreamy, McSteamy en 007 (all the feels) er nog waren.

2 Outlander (5 seizoenen)
Outlander seizoen 1
Outlander

Voor alle hopeloze romantici en liefhebbers van historische series: het verhaal van een vrouw die vlak na de Tweede Wereldoorlog per ongeluk in 1743 terecht komt en daar tegen alle verwachtingen in liefde vindt.

3 How I Met Your Mother (9 seizoenen)
How I Met Your Mother
How I Met Your Mother

De acht seizoenen van How I Met Your Mother zijn nu eenmaal legen... wait for it...dary. Over het negende seizoen valt te twisten, maar hé, met acht seizoenen ben je ook wel even zoet.

4 Gilmore Girls (7 seizoenen)
Gilmore Girls
Gilmore Girls

Leuke serie om (opnieuw) met je moeder te kijken. Of alleen. Of samen met vrienden via Netflix Party. Hoe dan ook: in de stijl van Rory en Lorelai moeten er een hoop snacks bij je binge-sessie.

5 The Vampire Diaries (8 seizoenen)
The Vampire Diaries
The Vampire Diaries

Het verhaal van Elena en de twee Salvatore-broers blijft verslavend. Er gebeurt iedere aflevering zóveel, dat je na 8 seizoenen gerust nog eens opnieuw kunt beginnen.

6 The Originals (5 seizoenen)
The Originals
The Originals

En als je The Vampire Diaries al (recent) gebinged hebt, dan kun je (opnieuw) beginnen aan The Originals. De spin-off serie is minstens net zo vermakelijk als TVD, geloof me.

7 Suits (7 seizoenen)
Suits
Suits

Voor als je bad ass advocatenwerk wil zien, of gewoon Meghan Markle in haar acteerjaren wil bewonderen. Wees gewaarschuwd: de themesong is catchy.

8 Gossip Girl (6 seizoenen)
Gossip Girl
Gossip Girl

Bij twijfel, altijd Gossip Girl opnieuw bingen. Vooral nu: de Gossip Girl reboot komt eraan.

9 The Good Doctor (2 seizoenen)
The Good Doctor
The Good Doctor

Misschien niet de langste serie die er is, maar zeker de moeite waard - vooral als je fan van Grey's Anatomy bent. Deze ziekenhuisserie over een autist die als chirurg aan de slag gaat, staat op Videoland.

10 How To Get Away With Murder (6 seizoenen)
How To Get Away With Murder
How To Get Away With Murder

Als je Suits goed vindt, dan houd je ook van How To Get Away With Murder. Dit is weer zo'n gevalletje 'er gebeurt zo veel dat je weer vergeten bent wat in seizoen 1 gebeurd is'.

11 Friends (10 seizoenen)
Friends
Friends

Friends kan niet ontbreken in dit lijstje. De komedie-serie is perfect om af en toe eens tussendoor te kijken. Of om achter elkaar te bingen, dat kan ook.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder