Op deze streamingdienst kijk je The Office in Nederland

EN ALLE HARRY POTTER FILMS!!!

The Office streamen
The Office

Laten we even beginnen met het feit dat dit artikel absolute #nospon is, en ik deze tip gewoon even enthousiast met je wil delen: ik ben lid geworden van Amazon Prime Video en er staat echt moeilijk veel leuks op. Netflix is en blijft mijn grote liefde, maar ze begrijpen vast dat ik in deze barre tijden een klein beetje polyamoureus ben. Je weet wel, net als Joe Exotic en Doc Antle van Tiger King.

Goed, back to business: Amazon Prime Video heeft niet alleen alle Harry Potter films (!), alle Lord of The Rings, alle Matrix-delen, alle Bourne's, alle delen van The Purge (extra spannend in deze tijden), maar ook heel veel nieuwe, coole films én hele goede series. Ik licht enkele van mijn favorieten voor je uit. Je kan het nu een maand gratis proberen, en daarna kost het maar €2,99 per maand. Doe er je voordeel mee.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 The Office

Moeten we hier echt nog iets over zeggen? Eén van onze all time favoriete series draait om Michael Scott en zijn team bij papierhandel Dunder Mufflin.

2 Fleabag

Een favoriet bij de awardshows, en terecht: Fleabag is slim, grappig en héél herkenbaar als single vrouw. Ook één van Barack Obama's favoriete series, wat extra grappig is omdat er een scene inzit waarin de hoofdpersoon masturbeert op een speech van Obama.

3 Booksmart

Wordt veelal de female Superbad genoemd – ook omdat het zusje van Jonah Hill de hoofdrol speelt – maar deze film staat geheel in zijn eigen recht. Beste vriendinnen Amy en Molly hebben hun hele schooltijd ontzettend hun best gedaan, om zo op de beste universiteiten terecht te kunnen. Als ze erachter komen dat de party animals uit hun klas ook allemaal toegelaten zijn op die scholen, balen ze van hoeveel feestjes ze hebben gemist. Dat moet ingehaald worden!De leukste comedy van 2019, als je het ons vraagt.

4 Dawson's Creek

I don't wanna wait, for our liiiives to be ooover... Tja. Dawson's Creek is misschien niet de meeste credible serie. Of goede serie. Maar jeugdsentiment is het wel, voor ons.

5 ALLE HARRY POTTER FILMS

Ja hoor, daar zijn ze dan! Bij Amazon Prime stream je álle Harry Potter-films. Genoeg tijd voor een marathon, zouden we zeggen.

6 Parks & Recreation

Fantastische comedyserie met Amy Poehler, Aziz Ansari en Rashida Jones. En natuurlijk Nick Offerman als onze spirit animal Ron Swanson. Een beetje zoals The Office (ook van dezelfde makers!), maar dan volgen we de lokale politiek in een klein stadje.

7 Us

Na Get Out kwam er nog een awesome horrorfilm van Jordan Peele. Kapot spannend, maar door de comic relief wel vol te houden voor de schijtluizen onder ons. Tijdens een vakantie wordt een gezin opgeschrikt door vier schimmen die op hun oprit staan. Het is een gezin dat wel héél erg op hen lijkt. Als ze op de vlucht slaan beseffen ze dat het probleem nog een heel stuk groter is.

8 Mid 90's

Jonah Hill's regiedebuut is licht autobiografisch. De 13-jarige Stevie groeit op in Los Angeles, met een afwezige moeder en een aggro grote broer. Hij wil niets liever dan cool zijn, en probeert zich in te mengen met een groepje coole skateboardende tieners. Lief, vertederend coming of age verhaal.

9 The Marvellous Mrs Maisel

Het is ergens eind jaren 50 en Miriam "Midge" Maisel heeft alles goed voor elkaar: een perfecte man, twee kindjes en een elegant appartement in New York. Haar leventje wordt op z'n kop gezet als ze erachter komt dat ze een talent heeft voor stand-up comedy.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder