3 Turkse Netflix-series die het bingen waard zijn

DRAMA!

netflix-series-kara-para-ask
Kara Para Ask

Turken zijn dol op een flinke portie drama en crime. Vooral drama. Onder elke scène wordt het liefst hele dramatische muziek gemonteerd, met vaak bombastische tonen wanneer het spannend wordt, precies op het moment dat er heel dramatisch een traan rolt uit het oog van de hoofdrolspeler. Ik heb drie Netflix-tips voor je, als je net als ik smult van een portie goede drama.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Kara Para Ask
netflix-series-turks-kara-para-ask
Kara Para Ask

Mijn favoriet, want: drama en liefde. Met heel veel indringende blikken van alle spelers en met heel veel melancholische muziek met Turkse snaren. Kara Para Ask (Black Money) draait om de dochter van een steenrijke zakenman die na een ongeluk niet meer zo rijk blijkt te zijn en betrokken is in duistere zaken. In de auto waar hij dood aangetroffen wordt zit ook een onbekende vrouw, wat de verloofde van de politieagent blijkt te zijn.

2 The Protector
netflix-series-the-protector
The Protector

Een snufje drama, een snufje sci-fi en een snufje mystiek: The Protector is een goede keuze al je ook dol bent op zeg, een Game of Thrones of Badman, maar dan met minder budget en op z’n Turks. Hoofdrolspeler Hakan is een jongeman die ontdekt dat hij bij een eeuwenoud geheim genootschap hoort en “The Protector” is van de mensheid. Hij moet zijn stad en zijn volk gaan redden en beschermen tegen een onsterfelijke vijand.

3 Kördüğüm
netflix-series-turks-intersection
Intersection

Dit is eigenlijk meer een liefdesdrama dan een crimedrama. De mooie Naz is getrouwd maar loopt de rijke zakenman Ali Nejat tegen het lijf, wat tussen Naz en haar man Umut in blijkt komen te staan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur