Dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen van Love Island

De Vlamingen en Nederlanders die op zoek gaan naar liefde stellen zich voor

deelnemers love island 2020
RTL

Op 31 augustus gaat het nieuwe seizoen van Love Island van start. Hierin gaan elf Vlaamse en Nederlandse singles op zoek naar de ware liefde. Benieuwd wie er afreizen naar Gran Canaria en de komende weken doorbrengen in de Love Island-villa? Wij stellen ze graag aan je voor!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Imen
imen love island 2020
RTL

Imen beschrijft zichzelf als 'druk, vrolijk en een beetje gek'. De 25-jarige Brabantse make-up artist houdt wel van een cocktail en die drinkt ze het liefst op een festival, want dansen is haar passie. In de liefde heeft ze het geluk nog niet gevonden, maar ze heeft al grote plannen: als ze de liefde op Love Island vindt wil ze sowieso trouwen en kindjes krijgen.

2 Guiliano
guiliano love island 2020
RTL

Als we Guiliano mogen geloven is hij de ideale schoonzoon. Guiliano runt een Italiaans familierestaurant in België. Als je eenmaal het hart van deze man hebt veroverd zit je goed, hij is naar eigen zeggen namelijk zo trouw als een hond.

3 Josephine Charlotte
jc love island 2020
RTL

Als er iemand zin heeft in Love Island is het de 20-jarige Josephine Charlotte wel. Het Vlaamse model gaat graag het avontuur aan en vindt het heerlijk om in de spotlight te staan. Maar, pas op: Josephine Charlotte speelt graag hard-t0-get en gunt je geen tweede kans. "Mannen die mij dumpen krijgen altijd spijt," zegt ze daarover. Ze is er dan ook met een missie: "Ik ben klaar met jongetjes en ik wil een echte man vinden!"

4 Mert
mert love island 2020
RTL

Ook de 20-jarige Mert uit het Gelderse Lochem komt met een duidelijk doel: het meisje van zijn leven vinden. Hij is nog nooit verliefd geweest en kan niet wachten om een meisje mee naar huis te nemen en haar voor te stellen aan zijn ouders. "Ik wil proeven, ruiken en voelen wat liefde is," aldus Mert. Houd je vast, want deze voetballer is van plan te gaan scoren!

5 Lisa
lisa love island 2020
RTL

De 25-jarige Vlaamse Lisa heeft de ware liefde nog niet gevonden. Op Love Island hoopt ze daar verandering in te brengen. Lisa heeft op de cover van Playboy gestaan en heeft een papegaai die thuis op haar zit te wachten.

6 Remco
remco love island 2020
RTL

Remco is een surfer uit Utrecht en houdt van twee dingen; water en vrouwen. De 25-jarige krijgt veel aandacht, maar heeft de ware nog niet gevonden. Naar eigen zeggen is hij snel uitgekeken, maar vastbesloten om op Love Island zijn wederhelft te vinden.

7 Fabiënne
fabienne love island 2020
RTL

De 23-jarige beautyspecialist Fabiënne zegt precies wat ze denkt. De Eindhovense heeft zowel Nederlandse als Surinaamse roots en met haar enorme bos krullen trekt ze meteen de aandacht. "Als ik binnenkom, dan kom ik binnen als een bom en dan kan ik uitkiezen wie ik wil!"

8 Mattheüs
matheus love island 2020
RTL

De 23-jarige personal trainer Mattheüs is een echte romanticus. De half Braziliaanse, half Nederlandse voetballer spreekt vloeiend Portugees en heeft daarnaast een verborgen zangtalent. Familie staat voor Mattheüs op nummer één. Genoeg ingrediënten om menig hart op hol te laten slaan.

9 Joan
joan love island 2020
RTL

Joan weet niet zeker of de vlinders in haar buik nog werken, dus dat komt ze graag uitzoeken op Love Island. Deze 25-jarige hostess en DJ uit Amsterdam-Noord flirt graag en zoekt een man met dezelfde droge humor die haar eindeloze geklets wil aanhoren.

10 Axel
axel love island 2020
RTL

De 24-jarige Axel weet jou alles te vertellen over de Stelling van Pythagoras. Al is het voor de leerlingen van deze Vlaamse wiskundeleraar vast moeilijk om bij de les te blijven, denk je niet?

11 Raphaëlla
raphaella love island 2020
RTL

De 21-jarige Raphaëlla is prettig gestoord en wil graag nieuwe dingen uitproberen. Haar doel is om alles uit het leven te halen en nergens spijt van te hebben. Ze gaat altijd haar eigen gang en maakt zich geen zorgen om wat anderen van haar vinden. Deze event manager in wording trapt niet in goedkope openingszinnen. Wat ze wel zoekt? Eigenschappen als lief en loyaal staan hoog op het lijstje van deze voormalige Miss Waals-Brabant.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder