Dit zijn de eerste koppels van Love Island

Er is al gekeurd, gekaapt én gekust

Glamour’s Elke is dol op realityprogramma's à la Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

De eerste aflevering van Love Island is een feit. Je weet wat dat betekent: de deelnemers zijn gearriveerd in de villa, de champagne is gepopt en de koppels zijn gemaakt. Er is zelfs een nieuwe voice-over die de afleveringen aan elkaar praat. De vrouwen komen als eerste de villa binnen, maar de mannen mogen uiteindelijk kiezen met wie ze een koppel willen vormen. Benieuwd welke vrijgezellen voor elkaar gekozen hebben? We zetten de kersverse koppels voor je op een rij.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Giuliano en Lisa
love island
RTL / Love Island

Giuliano (a.k.a. de 'Italian Stallion') weet wel wat hij wiil. Of beter gezegd: wie hij wil. Hij kiest voor de 25-jarige Vlaamse Lisa.

2 Remco en Imen
love island
RTL / Love Island

Surfer Remco krijgt commentaar op zijn outfitkeuze van Joan; en dat zou zijn koppelkeuze nog wel eens kunnen hebben beïnvloed. Hij gaat uiteindelijk voor de goedlachse Imen.

3 Mert en Joan
love island
RTL / Love Island

Geen van de vrouwen stapt naar voren voor Mert, maar dat ontmoedigt hem niet. De voetballer gaat recht op z'n doel af (sorry, die was te makkelijk) en kiest voor de Amsterdamse Joan.

4 Josephine-Charlotte en Axel
love island
RTL / Love Island

Wiskundeleraar Axel is op zoek naar een intelligente vrouw en denkt dat hij die wel gevonden heeft in Josephine-Charlotte. Het Vlaamse model zelf ziet Axel ook wel zitten: dit is de enige kandidaat waarbij Josephine-Charlotte naar voren stapt.

5 Mattheus en Raphaëlla
love island
RTL / Love Island

Mattheus kiest in eerste instantie voor Lisa, maar Giuliano kaapt haar van hem weg. Mattheus belandt op de reservebank en wordt automatisch gekoppeld aan de vrouw die als laatste overblijft: Raphaëlla.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder