Series als Emily in Paris: dit kun je kijken als je Emily in Paris al gebinged hebt

Voor iedereen die verslaafd is aan de nieuwe Netflix-serie

De wereld is in de ban van de nieuwe Netflix-serie Emily in Paris. De basiselementen van de serie zijn: een prachtige stad, heel veel jaloersmakende outfits en dramatische plottwists. O ja - en een hoop prachtige mensen, onder wie Lucas Bravo, die de rol van Gabriel speelt. Voor het geval je de tien afleveringen van de serie al gebinged hebt (en geloof me, dat heb je vrij snel gedaan), dan mag je je alvast verheugen op Emily in Paris seizoen 2. Wat te doen tot het zo ver is? Vergelijkbare series bingen, natuurlijk! Onderstaande series moet je kijken als je Emily in Paris goed vond.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Younger

De maker van Emily in Paris, Darren Star, heeft nog een pareltje in de categorie 'kijkt-zo-lekker-weg'. In Younger probeert Liza Miller na een stay-at-home mom te zijn geweest haar carrière weer op te pakken, maar ze merkt al gauw dat ze niet aangenomen wordt vanwege haar leeftijd. Ze besluit een klein leugentje te vertellen, waarna ze verstrikt raakt in een web vol leugens. Ook leuk: Hilary Duff vertolkt een van de hoofdrollen in de serie.

Te zien op: Videoland

2 The Bold Type

Een serie over drie millennials die bij een modetijdschrift werken. Dit zorgt - net als bij Emily in Paris het geval is - voor een glamorous, ietwat stressvol en tegelijkertijd dramatisch leven.

Te zien op: Videoland

3 Sex and the City

Natúúrlijk kan Sex and the City niet in dit lijstje ontbreken. Waarschijnlijk heb je de serie - die van dezelfde maker is als Emily in Paris - al gezien, maar het kan helemaal geen kwaad om 'm nog eens te kijken. En nog eens. En nog eens.

Te zien op: HBO

4 Zoey's Extraordinary Playlist

Een typische dramaserie met een Glee-achtige twist: wanneer Zoey een MRI-scan ondergaat is er tegelijkertijd een aardbeving. Het gevolg: Zoey kan gedachten lezen, en beeldt zich in hoe mensen hun persoonlijke gedachten en gevoelens uiten in liedjes.

Te zien op: Videoland

5 Jane the Virgin

Jane the Virgin heeft net zo'n onbezonnen effect als Emily in Paris: je kunt lekker afschakelen terwijl je de afleveringen kijkt, maar bent zo invested dat je steeds verder wil kijken. De serie is in principe een telenovela, maar geeft tegelijkertijd ook commentaar op het telenovela-genre. Een must-see!

Te zien op: Netflix

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder