Nog niet klaar met Wie is de Mol? Deze dingen helpen je met afkicken

Wat ons betreft blijven we nog even langer op zoek naar de Mol.

Het zal je niet ontgaan zijn dat afgelopen zaterdag de finale van het jubileumseizoen van Wie is de Mol heeft plaatsgevonden. Acht weken lang zaten we in spanning en waren we op zoek naar het antwoord op die ene vraag... Wie is de Mol?! Nou, Jeroen dus. Dat weten we nu en daarmee valt er een gat in onze zaterdagavondplanning. Even niet meer genieten van de spannende spellen, de leuke momenten tussen de deelnemers en het prachtige Italiaanse landschap. Om dat gat op te vullen hebben wij een lijst samengesteld van dingen die je kunt doen om toch nog even in de Wie is de Mol vibes te blijven. Hoef je niet meteen cold turkey af te kicken en wachten totdat het volgende seizoen weer begint.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Kruip in de huid van de Mol
wie is de mol bordspel
bol.com

Wat zij kunnen, kun jij ook! Speel het Wie is de Mol bordspel en kruip in de huid van de kandidaten óf de Mol. Zo kun jij eindelijk ervaren hoe het voelt om iedereen te bedriegen, of de Mol te ontmaskeren.

SHOP NU!

2 Kijk naar de Mol over de grens

Veel mensen denken dat Wie is de Mol alleen in Nederland te zien is, maar onze zuiderburen kwamen oorspronkelijk met het idee. Hier is het programma al langer dan twintig jaar te zien.

In Vlaanderen zijn de kandidaten van 'de Mol' geen celebrities en kun je je gewoon inschrijven als je mee wil doen. Als je nog lang niet klaar bent met Wie is de Mol, raden we je aan hier eens een seizoen van te bingen.

>> Wie Is De Mol in tweets: hoe brutaal was Jeroen als Mol?!

3 Speel 'Among Us'

Wel benieuwd hoe het voelt om de Mol te zijn, maar geen zin om het spel te kopen? Download dan de app Among Us op je telefoon, of speel het via je computer.

In dit spel ben je opgesloten op een ruimteschip met andere spelers en word je ingedeeld als bemanningslid of bedrieger (of Mol, beter gezegd). Als speler weet je niet waartoe de anderen behoren en door opdrachten uit te voeren kom je er achter wie de Mol/bedrieger is. Als je met je team alle opdrachten hebt uitgevoerd of de Mol op tijd hebt ontmaskerd, heb je gewonnen.

4 Kijk een oud seizoen terug

Er zijn inmiddels twintig Nederlandse seizoen van Wie is de Mol en de kans is groot dat jij niet alles meer weet van deze afleveringen. Kijk er – als je écht niet zonder kan – eens een terug van een paar jaar geleden. Misschien ben je zelfs al vergeten wie de Mol is en kun je je weer helemaal inleven.

>> Wie is de Mol? 2020: de beste hints en aanwijzingen

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder