Deze series wil je zien als je net The Crown hebt gebinged

Met deze lijst kom jij de bank voorlopig niet meer af!

Heb je The Crown de afgelopen dagen lekker gebingewatched en ben je nu op zoek naar soortgelijke series en documentaires om het gat op te vullen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want speciaal voor jou hebben zeven series op een rijtje gezet die net zo spannend en interessant zijn als het verhaal over het Britse Koningshuis en te streamen zijn via Netflix, Videoland of Amazon Prime.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Diana: In Her Own Words

Documentaire Diana: In Her Own Words werpt een frisse blik op het leven van de iconische People’s Princess: haar kindertijd, emotionele trouwdag, ervaringen met boulimia en het publieke leven komen allemaal aan bod.

Diana: In Her Own Words is te zien op Netflix.

>> Zien: de onheilspellende trailer van seizoen 4 van The Crown

2 The Royal House of Windsor

Krijg je geen genoeg van de Britse royals en hun familiegeschiedenis? Dan is The Royal House of Windsor de volgende serie die je wil zien. In de docu serie wordt op basis van nieuwe informatie gekeken hoe de wereldberoemde familie in de afgelopen honderd jaar een machtsstrijd, intriges en nog veel meer obstakels heeft overleefd.

The Royal House of Windsor is te zien op Netflix.

3 The Windsors

In The Windsors worden de publiekelijke perikelen van de Britse Koninklijke familie in een nieuw, humoristisch jasje gestoken. De serie geeft je een hilarische inkijk op het leven van de normaal zo serieuze en stramme Britse royals.

The Windsors is te zien op Netflix.

4 The Last Czars

The Last Czars vertelt het verhaal van de laatste tsarenfamilie in Rusland en hoe zij ten onder gingen. De hoofdrollen zijn voor onder andere Ben Catwright, Susanna Herbert en Robert Jack.

The Last Czars is te zien op Netflix.

5 Downton Abbey

Het Britse Koningshuis is al redelijk stijf, maar de rest van de Britse adel kan er ook zeker wat van. In Downton Abbey volg je het leven van de Britse adellijke familie Crawley en hun bedienden. Verwacht veel awkward momenten tussen de hoge en lage stand en genoeg passief agressieve opmerkingen for a lifetime...

Downton Abbey is te zien op Amazon Prime.

>> The Crown kondigt nieuwe queen én vervroegd einde van de serie aan

6 Gran Hotel

Gran Hotel wordt ook wel beschreven als de Spaanse versie van Downton Abbey. Het is een kostuumdramaserie die plaatsvindt aan het begin van de twintigste eeuw. De verhalen spelen zich af in een aristocratisch luxehotel in Noord-Spanje en zijn een combinatie van Call The Midwife, Downton Abbey en The Crown.

Gran Hotel is te zien op Videoland.

7 Reign

Reign vertelt het verhaal van Mary Stuart, de koningin van Schotland. De serie, die bestaat uit vier seizoenen kijk je op Netflix. Daar wordt de serie omschreven als een levendig historisch drama over Mary Stuart en haar leven vol seksuele en politieke intriges.

Reign is te zien op Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder