De top 10 populairste films op Netflix van 2020

Nog niet allemaal gezien? Dan mogen ze zonder twijfel op je kijklijst

holidate
Netflix

Dat was 'm dan: 2020 is voorbij! Er is veel waar we níet op willen terugblikken, maar gelukkig zijn er ook een paar dingen die we ons wel willen blijven herinneren. De allerbeste Netflix-films, bijvoorbeeld. Flixpatrol deelt de tien films die dit jaar het beste bekeken zijn op de streamingdienst. Handig voor als je één of meer van deze populaire films nog niet gezien hebt; kijk ze alsnog, ze zijn volgens velen aan te raden.

PS. bekijk hier ook de tien populairste series op Netflix van 2020.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 365 Days

De erotische film 365 Days is by far de populairste film van dit jaar, maar tegelijkertijd een film waar (terecht) veel kritiek op kwam. Het plot is nogal bizar en verheerlijkt manipulatie en (seksueel) misbruik.

2 Enola Holmes

We kennen Sherlock Holmes al, maar het kleine zusje van de bekende detective is eigenlijk nog veel interessanter. Millie Bobby Brown speelt de rol van Enola, Henry Cavill is Sherlock en Sam Claflin is hun broer Mycroft.

3 The Christmas Chronicles Part 2

De populairste kerstfilm van dit jaar is verrassend genoeg niet The Princess Switch: Switched Again. Het is wél het tweede deel van The Christmas Chronicles.

4 Holidate

De heerlijke kerstfilm in het romcom-genre: Holidate, met Emma Roberts én knappe Australiër Luke Bracey.

5 The Old Guard

Als je deze sterrencast ziet, snap je wel waarom The Old Guard zo populair is. Charlize Theron speelt de hoofdrol, maar ook de Nederlandse Marwan Kenzari is te zien in de actiefilm.

6 The Social Dilemma

De must-see documentaire The Social Dilemma gaat over het gevaar van social media en de psychologische trucs die gebruikt worden door onder andere Facebook, Instagram en WhatsApp.

7 Project Power

Jamie Foxx speelt de hoofdrol in deze Amerikaanse superheldenfilm, die realistischer lijkt dan bekende films uit bijvoorbeeld de Marvel Universe, die net iets meer de fantasy-

8 The Kissing Booth 2

Na het grote succes van The Kissing Booth, is het geen verrassing dat The Kissing Booth 2 goed bekeken is. Alvast goed nieuws voor het nieuwe jaar: The Kissing Booth 3 komt er ook aan!

9 The SpongeBob Movie: Sponge on the Run

Voor een flinke dosis nostalgie moet je bij de meest blije spons van heel Bikinibroek zijn. Deze nieuwe SpongeBob-film kwam eerder dit jaar uit.

10 Extraction

Chris Hemsworth is te zien in de Amerikaanse actiefilm Extraction. De Netflix Original gaat over een huursoldaat die de zoon van een Indiase drugsbaron moet redden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder