De top 10 populairste series op Netflix van 2020

Nog niet gezien? Go for it!

the queen's gambit
Netflix

Hèhè, 2020 is voorbij! Hoewel we een hoop van het afgelopen jaar het liefste willen vergeten, is er gelukkig ook nog een aantal dingen dat we wél willen onthouden. De allerbeste Netflix-series, bijvoorbeeld. Flixpatrol deelt de tien series die dit jaar het beste bekeken zijn op de streamingdienst. Handig voor als je één of meer van deze populaire series nog niet gezien hebt; kijk ze alsnog, want het merendeel van de bingewatchers vindt ze het kijken waard!

PS. bekijk hier ook de tien populairste films op Netflix van 2020.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 The Queen's Gambit

Kijkers van The Queen's Gambit zijn dolenthousiast over de serie. We halen inspiratie uit de beste beauty looks van Beth Harmon, hebben de grootste modetrend van dit moment te danken aan de serie én kunnen de kleine Sam uit Love Actually spotten in The Queen's Gambit.

2 Emily in Paris

Weer zo'n inspiratie-gevalletje: Emily in Paris leverde ons beautytips op en toonde ons de beste modelooks gedragen door Lily Collins. Tegelijkertijd ontving Emily in Paris ook wat kritiek. Mocht je de serie wel goed vinden, dan moet je deze series à la Emily in Paris eens kijken.

3 Lucifer

Seizoen 5 van Lucifer is meteen het laatste. Geen wonder dat Netflix-kijkers deze serie dit jaar volop gebinged hebben. We gaan die knappe duivel missen.

4 The Umbrella Academy

Dit jaar verscheen het tweede seizoen van de must-see serie The Umbrella Academy. Het tweede seizoen was - geloof het of niet - nóg beter dan het eerste.

5 La Casa de Papel

La Casa de Papel blijft populair onder Netflixers. Goed nieuws voor fans van de serie: er komt misschien een spin-off van La Casa de Papel!

6 Dark Desire

De trailer van dit Mexicaanse thriller-drama is helaas niet met Nederlandse of Engelse ondertiteling te vinden, maar we gaan ervan uit dat de serie niet voor niets in de top 10 populairste series op Netflix staat.

7 The Crown

The Crown heeft dit jaar behoorlijk wat ophef veroorzaakt: onder de kijkers - die helemaal verslaafd zijn aan de serie - en onder de leden van het Britse Koningshuis - die niet zo blij zijn met de serie.

8 Friends

De oudste serie die in dit rijtje staat: de klassieke komedie serie Friends blijft hilarisch. Nog meer goed nieuws voor 2021: de Friends-reünie komt er eindelijk aan!

9 Yo soy Betty la fea

"Yo soy Betty la fea" betekent letterlijk: "Ik ben Betty, de lelijke." Je kent wellicht de Amerikaanse serie Ugly Betty, die geïnspireerd is op deze populaire Colombiaanse telenovelle.

10 Ratched

Sarah Paulson speelt de hoofdrol in deze veelgeprezen psychologische thriller, die geïnspireerd is op het bekende boek One Flew Over the Cuckoo's Nest.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder