De Bridgerton-cast ziet er compleet anders uit in het echte leven

Ontmoet de Bridgerton-sterren anno 2021

bridgerton cast
BridgertonNetflix

Nog steeds niet genoeg gekregen van de Netflix-serie Bridgerton? Je bent bij lange na niet de enige. Nu je alles weet van acteur Regé-Jean Page (Simon in de serie), je alvast uitkijkt naar Bridgerton seizoen 2 én vurig hoopt dat er in totaal acht seizoenen van de populaire Netflix-serie gaan verschijnen, is het tijd om de gehele cast nog eens beter te bekijken. We kennen ze als Britse leden van de high society uit 1813, maar hoe zien ze er in het echte moderne leven uit? We zetten de acteurs voor je op een rij. Herken jij ze nog terug?

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Phoebe Dynevor als Daphne Bridgerton
premiere screening of crackle's "snatch"   arrivals
Alberto E. RodriguezGetty Images

Waar de jonge Daphne Bridgerton altijd een natuurlijk ogende beautylook heeft, bewijst Phoebe Dynevor dat een smokey eye haar net zo goed staat. In het echte leven is de actrice 25 jaar oud.

2 Regé-Jean Page als Simon Basset
vanity fair ee rising star baftas pre party   red carpet arrivals
Mike MarslandGetty Images

Als je dacht dat Simon Basset de enige is die verleidelijke blikken met één uitdagende wenkbrauw iets hoger en een zelfverzekerde minimale lach om z'n lippen de wereld ingooit, dan heb je Regé-Jean Page nog niet zien poseren. Graag gedaan.

3 Claudia Jessie als Eloise Bridgerton
pride of birmingham awards   red carpet arrivals
Jeff SpicerGetty Images

We kennen Eloise als het zusje van Daphne met een rechte, hoge pony als kapsel en een constant verveelde uitdrukking op haar gezicht. In het echte leven is de Britse actrice 31 jaar oud en heeft haar ouderwetse pony plaatsgemaakt voor een wat moderner kapsel.

4 Jonathan Bailey als Anthony Bridgerton
'the mercy' world premiere   red carpet arrivals
Samir HusseinGetty Images

Ah, wat fijn. In real life kunnen we Jonathan Bailey's gezicht eindelijk bewonderen, zónder die bakkenbaarden en pluk haar in zijn gezicht.

5 Nicola Coughlan als Penelope Featherington
us ireland alliance's 15th annual oscar wilde awards
Jon KopaloffGetty Images

Weer een gevalletje 'haar negentiende-eeuwse kapsel ziet er compleet anders uit dan haar echte coupe'. Dankzij de serie Derry Girls wisten we eigenlijk al dat Nicola Coughlan van zichzelf geen rode lokken heeft, maar blond is.

6 Bessie Carter als Prudence Featherington
"the roundabout"   press night
David M. BenettGetty Images

Penelope's zus Prudence blijkt in het echte leven brunette te zijn. Fun fact: de 27-jarige actrice is de dochter van Imelda Staunton, die Dolores Umbridge (of Dorothea Omber) in de Harry Potter-films speelt.

7 Golda Rosheuvel als Queen Charlotte
"the american clock"   press night   after party
David M. BenettGetty Images

De makers van Bridgerton kozen voor de rol van koningin Charlotte de Guyanees-Britse actrice Golda Rosheuvel. Hiermee weet de serie inclusiviteit te implementeren in een historisch drama (iets wat niet echt historisch correct, maar wel heel wenselijk is!).

8 Ruth Gemmell als Violet Bridgerton
season 2 launch of fox drama "deep state"
Dave J HoganGetty Images

De rol van de moeder van de Bridgertons wordt gespeeld door Ruth Gemmell. De 54-jarige actrice speelde eerder in programma's als Silent Witness, Penny Dreadful en Waking the Dead.

9 Adjoa Andoh als Lady Danbury
battle of the sexes   uk premiere   red carpet arrivals
Ferdaus ShamimGetty Images

Adjoa Andoh heeft, net als haar collega Ruth Gemmell, al aardig wat titels op haar CV staan. Ze speelde onder andere in Fractured, Invictus en Adulthood.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder