Dit is de cast van Netflix-serie Bling Empire

Er is geen ontkomen meer aan: Bling Empire is dé nieuwste Netflix-sensatie

Er is geen ontkomen meer aan: Bling Empire is dé nieuwste Netflix-sensatie. De serie geeft je een kijkje in het leven van stéénrijke Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse ondernemers, erfgenamen, YouTubers en socialites.

Bling Empire cast

Maar uit wie bestaat de Bling Empire cast eigenlijk? Het eerste seizoen Bling Empire bestaat uit acht afleveringen en in de afleveringen ontmoeten we socialite Anna Shay, plastisch chirurg Dr. Gabriel Chiu en zijn vrouw, ondernemer Christine Chiu, erfgenamen Kane Lim en Chèrie Chan, dj Kim Lee, producer Kelly Mi Li en Kevin Kreider. Laten we eens wat dieper in de cast duiken.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Gabriel Chiu en Christine Chiu

Dit powerkoppel runt een kliniek voor plastische chirurgie en cosmetische behandelingen in Beverly Hills. Christine neemt geen blad voor de mond, zoekt graag de grenzen op en gaat geen enkele aanvaring uit de weg, dat moge duidelijk zijn door haar ongoing feud met Anna. Samen met Gabriel heeft ze een tweejarige zoon, Gabriel, die liefkozend Baby G wordt genoemd. De show besteedt ook veel aandacht aan Christine's vruchtbaarheidsproblemen en wat voor gevolgen dit heeft voor de relatie met haar man en zijn ultra-traditionele familie.

2 Kane Lim

Kane Lim is een vastgoederfgenaam met een schoenencollectie waar je 'u' tegen zegt. Investeren in schoenen is overigens niet het enige wat-ie doet. Op 17-jarige leeftijd lanceerde hij zijn eigen luxe modemerk waar hij flink aan verdiende. Daarnaast zit hij zelf ook in het vastgoed en is hij founder van zijn bedrijf CityKix Capital, is hij investeerder en filantroop.

3 Kim Lee

Kim Lee is geen onbekende in de muziekindustrie. Lee heeft een enorme following mede dankzij haar international dj-carrière. Daarnaast was ze eerder te zien in videoclips van Katy Perry, Far East Movement, Kanye West en Nicki Minaj en klust ze bij als model. Ook presenteerde ze Yo! MTV Raps Azië en had ze een gastrol in Vietnam’s Got Talent.

4 Kelly Mi Li

Kelly is producer, ondernemer en influencer. Én een hopeloos romanticus, fun fact: Kelly datet Andrew Gray, die ook te zien is in de serie, de rode Power Ranger, uit Power Rangers Megaforce. Een andere, not so fun fact: Kelly’s ex-man moet zo’n tien jaar brommen in de gevangenis wegens fraude.

5 Kevin Kreider

Kevin is de enige die geen die niet uit een steenrijke familie voortkomt. Kreider verruilde Pennsylvania voor LA om zijn droom als model na te streven. Kevin schroomt zich daarnaast niet om in iedere scène random zijn shirt uit te trekken.

6 Chèrie Chan

Chèrie's familie runt een 'denim-imperium' en vóór de show timmerde ze hard aan de weg als popster en stond zelfs onder contract bij Sony Music. Die droom liet ze echter varen, door haar moeder die haar niet in dit carrièrepad supportte. Nu zijn zij en haar partner Jessey Lee bezig met het opvoeden van hun pasgeboren zoon Jevon en dochter Jadore, terwijl Cherie het verlies van haar moeder verwerkt.

7 Anna Shay

Anna beschrijft zichzelf, net als Christine Chiu, als de koningin van Los Angeles, maar er kan maar één koningin zijn. Anna is een socialite en erfgename die vóór de show notoir privé was. Haar vader was miljardair en oprichter van aannemersbedrijf Pacific Architects and Engineers.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder