Zo zien de finalisten uit seizoen 1 van Love Island UK er nu uit

Hoe gaat het nu met de Love Island UK OG's?

In tegenstelling tot mijn inner circle behoor ik niet tot de die hard Love Island UK-fans. Waar de teller inmiddels op zes seizoenen staat, heb ik alleen alle afleveringen van het eerste seizoen gezien. Dit seizoen - nog altijd op Videoland te zien - is inmiddels alweer zes jaar geleden opgenomen, en dus was het onlangs hoog tijd voor een Love Island-reünie.

Love Island UK seizoen één

Voor de Love Island-reünie (op Videoland onder de naam 'Love Island UK: What happened next' te vinden) werden finalisten Lauren, Max, Jon, Hannah en Jess met elkaar herenigd, waardoor niet alleen zij elkaar na zes jaar weer zagen, maar ook de kijkers een kijkje in hun leven kregen. Zo zijn Hannah en Jess moeder van twee jongetjes geworden, werkt Lauren als lerares, richtte Jon zijn eigen bedrijf op en is Max nog steeds een beetje een flierefluiter.

Reünie Love Island-finalisten

Ondanks dat ze er niet in real life bij waren, staat de aflevering ook stil bij de levens van de andere Love Island UK-finalisten Josh, Cally en Luis. Droomkoppel Cally en Luis, die voor het programma ook al kort een relatie hadden, bleven het langst bij elkaar na de villa en kregen samen zelfs een dochter, genaamd: Vienna. Inmiddels zijn de twee alsnog uit elkaar, werkt Cally aan haar muziekcarrière en heeft Luis de afgelopen jaren meerdere bedrijven uit de grond gestampt.

Benieuwd naar hoe de Love Island UK-kandidaten uit seizoen één eruitzien? Bekijk dan de eerste aflevering van Love Island UK: What happened next op Videoland of bekijk de Instagram-foto's hieronder.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder