De 10 beste misdaadseries die nu op Netflix staan

Ready, set, binge!

the sinner season 1
Netflix

Heb je genoeg romantische films gekeken en ben je toe aan wat spannenders? We got you. Glamour heeft de 10 beste misdaadseries voor je uitgezocht. Niks huren, kopen of downloaden, want deze titels staan gewoon op Netflix. Kan je niet zolang stil zitten? Dan hebben we ook een lijstje met de beste mini-series voor je gemaakt! Bedank ons later maar.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Sky Rojo

Fan van Spaanse series? Dan moet je zeker Sky Rojo kijken. De serie komt van de zelfde makers als La Casa de Papel en gaat over drie prostituees die van hun pooier ontsnappen. De dames slaan uiteraard niet onopgemerkt op de vlucht en worden al snel op de hielen gezeten door zijn handlangers.

2 Undercover

Undercover was vorig jaar de populairste serie bij de Nederlandse Netflix-kijker. De misdaadserie vertelt het verhaal van de drugscrimineel Ferry Bouwman, die ook wel de drugsbaron Pablo Escobar van het zuiden wordt genoemd. Ben je klaar met de serie? Goed nieuws! Er komt binnenkort een prequel van de serie: Ferry.

3 Ozark

In de misdaadserie Ozark is een Amerikaanse familie op de vlucht voor een drugskartel dat achter hun geld aan zit. Het is al drie seizoenen lang een kat-en-muis-spel waarbij het gaat om leven en dood. Het vierde en laatste seizoen wordt later dit jaar verwacht.

4 Fargo

Sommige series springen eruit, omdat ze toch net even dat extraatje hebben. Fargo is daar het perfecte voorbeeld van. De goed-doordachte en spannende misdaadserie heeft drie seizoenen. In elk seizoen worden er nieuwe personages, stiekeme plannen en moordzaken geïntroduceerd.

5 Queen of the South

Queen of the South neemt ons mee in de brute machtsstrijd van Teresa Mendoza in het Mexicaanse drugskartel. De serie heeft vier seizoenen én er komt een vijfde aan. Vanaf 7 april begint dit slotstuk in Amerika, dus hij zal ook vast snel te zien zijn op de Nederlandse streamingsdienst.

6 Breaking Bad

Het is één van de meest besproken series ooit en krijgt maar liefst een 9,5 op IMDb. Breaking Bad: het verhaal over een terminale scheikundeleraar die uitgroeit tot een meedogenloze drugshandelaar.

7 The Sinner

In The Sinner zien we rechercheur Harry Ambrose onderzoekt hoe en waarom 'gewone' mensen, wrede misdaden plegen. In het eerste seizoen zien we Jessica Biel, een losgeslagen moeder die een moord beging. Terwijl het tweede seizoen gaat over waarom een 11-jarig jongetje zijn ouders heeft vermoord, gaat het derde seizoen over een tragisch auto-ongeluk, waarbij duistere geheimen naar boven komen. Ook het vierde seizoen komt dit jaar uit op Netflix. Je hebt dus nog even de tijd om de eerste drie spannende seizoenen de bingwatchen.

8 Narcos

Narcos neemt ons drie seizoenen mee in één van de meest ambitieuze en gewelddadige drugsorganisaties ter wereld: het Medellin kartel in Colombia - waar Pablo Escobar aan het hoofd stond.

9 El Chapo

Heb je Narcos al gezien? Dan moet je ook zeker El Chapo kijken. De serie vertelt de opkomst en ondergang van de drugsbaron die uit de best beveiligde gevangenis van Mexico wist te ontsnappen.

10 Good Girls

Zin in misdaad, maar ook humor? Dan is Good Girls de perfecte misdaadserie voor jou. De drie huismoeders komen terecht in het criminele circuit. Ze hebben geheimen voor hun gezin en moeten zowel de criminelen, als de FBI ontwijken. Seizoen vier is aangekondigd voor dit jaar, maar wanneer precies is nog even afwachten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder