Dit zijn de 7 leukste films op Netflix om bij mee te zingen

Ready, set, sing-a-long!

the prom
© 2020 NetflixNetflix

De clubs zijn nog steeds niet open, wat betekent dat we ons elk weekend wéér moeten vermaken met Netflix-films en -series en onze eigen karaoke-sessies moeten houden in de woonkamer. Heb je inmiddels alle romantische komedies en celeb-docu's al gezien en heb je even helemaal geen zin om op te letten bij Spaanse series? Pak dan je microfoon, haarborstel of deodorant-bus er maar bij: hier zijn de 7 leukste sing-a-long films die nu op Netflix staan. Pro-tip: zet je ondertiteling op Engels, dan heb je direct de tekst erbij!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 A Week Away

Als de tiener Will Hawkins (Kevin Quinn) op het verkeerde pad belandt, moet hij een keuze maken: naar een jeugdgevangenis of een christelijk zomerkamp - waar hij onverwachts verliefd wordt, nieuwe vrienden maakt en een thuis vindt.

2 La La Land

Sebastian (Ryan Gosling) en Mia (Emma Stone) zijn een jong stel en proberen hun dromen waar te maken in Hollywood - maar dat gaat niet zonder val of stoot. De film werd voor maar liefst veertien Oscars genomineerd en won er hier zes van, dus zeker een aanrader!

3 The Prom

Emma (Jo Ellen Pellman) wil niets liever dan met haar vriendin naar het oudejaarsbal. Terwijl het hoofd van de ouderraad hier streng op tegen is, zorgt een groep over-the-top Broadwaysterren voor opschudding: ze organiseren het gewoon lekker zelf. Inclusief een sterrencast met onder andere Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.

4 Opening Night

Terwijl hij vroeger een rijzende ster was op Broadway, is Nick (Topher Grace) nu productieleider van een nieuwe musical met eendagsvliegen - wat zorgt voor een enorme chaos. Hij moet zijn musical 'One Hit Wonder' zien te redden.

5 Annie

It's a Hard Knock Life - in ieder geval voor het weesmeisje Annie (Quvenzhané Wallis) dat bij haar gemene pleegmoeder woont. Wanneer de de New Yorkse burgemeester Will Stacks (Jamie Foxx) haar onder zijn hoede neemt, veranderen ze elkaars leven.

6 Glee

Oké, toch één serie dan.. Maar wat is deze lijst zonder Glee. Zes seizoenen lang worden we meegenomen in de levens van tieners, die onder leiding van hun leraar, die de Glee Club een nieuw leven inblazen.

7 Grease

En last but not least, de film die iedereen weleens heeft gezien: Grease. Sandy Olsson, Danny Zuko, zomerliefdes en heel veel nummers die iedereen kan meezingen. Need we say more?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder