Zo ziet de cast van Full House er nu, 26 jaar later, uit

Deze serie zorgde voor de doorbraak van The Olsen Twins

Full House is de serie waarmee voormalige actrices Ashley Mary-Kate Olsenzijn doorgebroken. Van 1987 tot 1995 volgden we de avonturen van de familie Tanner, die bestond uit de alleenstaande vader Danny Tanner en zijn drie dochters in de Amerikaanse stad San Francisco. Voor de die hard fans stond in 2016 een aangename verrassing te wachten: de sequel Fuller House kwam naar Netflix. Alle afleveringen van zowel Full house als Fuller house staan inmiddels op de streamingdienst, waarin alle castleden (met uitzondering van Mary-Kate en Ashley Olsen) terug te zien zijn. Dit is hoe de cast van de populaire serie er nu uitziet.

Full House cast nu

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Danny Tanner (Bob Saget)
abc's to tell the truth ss6
Ron BatzdorffGetty Images

Bob Saget speelde de rol van Danny Tanner, de alleenstaande vader van drie dochters. Bob heeft niet stilgestaan na Full House. Hij presenteerde America’s funniest home videos en was onder andere te zien zien in de tv-series Entourage en How I met your mother.

2 D.J. Tanner (Candace Cameron Bure)
candace cameron bure
Paul ArchuletaGetty Images

Candace Cameron Bure speelde de oudste dochter van Danny Tanner. Ze speelde een typische puber met alledaagse problemen en had er een handje van om de regels van haar vader te overtreden. Na Full House had ze onder andere de rol van Aurora Teagarden in de gelijknamige serie te pakken. Verder is de actrice zelf ook moeder van drie kinderen.

3 Jodie Sweetin (Stephanie Judith Tanner)
jodie sweetin
Paul ArchuletaGetty Images

Jodie Sweetin speelde de tweede dochter van Danny Tanner. In de serie stond ze vooral beekend om haar energieke karakter en haar vele gepraat. Haar favoriete zin was "How rude!". Het leven van Jodie is ook na Full House allesbehalve rustig geweest. Zo ging het even niet goed met de actrice en belandde ze in een afkickkliniek. Daarna werkte ze zichzelf weer naar boven, presenteerde ze Amerikaanse programma's, schreef ze een boek en begon ze vorig jaar de podcast 'Never Thought I'd Say This'.

4 Michelle Tanner (Mary-Kate Olsen en Ashley Olsen)
mary kate olsen en ashley olsen
Taylor HillGetty Images

De jongste dochter in de familie Tanner is Michelle Tanner. Deze rol werd niet gespeeld door één, maar twee actrices, namelijk: Mary-kate Olsen en Ashley Olsen. Na meerdere series, films en een eigen fashion label zijn ze de laatste jaren vrijwel off the rader - zo zit de tweeling beiden niet op sociale media. Wel worden ze regelmatig door de paparazzi in New York gespot.

5 Jesse Katsopolis (John Stamos)
john stamos
Michael TullbergGetty Images

John Stamos speelde de rol van Jesse, die samenwoonde met zijn zwager Danny, zijn dochters en goede vriend Joey. Hij heeft geen ervaring met het opvoeden van kinderen, maar wordt al snel part of the family. Later kreeg hij zelf ook twee kinderen in de serie met Rebecca Katsopolis. Na Full House heeft John voornamelijk in het theater op Broadway in New York gestaan. Ook was hij in 2010 te zien in de serie Glee.

6 Joey Gladstone (Dave Coulier)
dave coulier 2020
Ray TamarraGetty Images

Ook Joey, die gespeeld werd door Dave Coulier, trok in bij de familie Tanner. Samen met Jesse probeert hij Danny te helpen met het opvoeden van zijn drie kinderen. In Full House zette hij altijd gekke stemmetjes op en dat talent is hem goed van pas gekomen; na Full House konden we Dave zijn stem terughoren in animatieserie The Real Ghostbusters. Tegenwoordig zien we de acteur, behalve in Fuller House, nog maar weinig in films en series.

7 Rebecca Donaldson Katsopolis (Lori Loughlin)
lori loughlin
Frazer HarrisonGetty Images

Het karakter van Rebecca, gespeeld door Lori Loughlin, was vooral sarcastisch en praktisch ingesteld, maar ook zeer liefdevol. Zij speelt in de serie de vrouw waarmee Jesse uiteindelijk gelukkig wordt. Samen krijgen ze in de serie twee kinderen. Na Full House is Lori te zien geweest in grote Amerikaanse series zoals Summerland, 90210 en In Case of Emergency.

8 Kimmy Gibbler (Andrea Barber)
andrea barber 2019
Jim SpellmanGetty Images

Andrea Barber speelde de rol van Kimmy. Ze had een aparte kledingstijl en speelde de beste vriendin van DJ Tanner. Fun fact: Andrea en Candace zijn in het echt ook goede vriendinnen. Behalve in Fuller House, is Andrea niet veel meer in de spotlights te zien. Ze werkt nu aan de University of York en heeft twee kinderen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder