De opblaasbare jacuzzi van Aldi is (tijdelijk) weer verkrijgbaar

Nieuwe ronde, nieuwe kansen: een jacuzzi voor een vriendenprijsje

opblaasbare-jacuzzi-aldi
Aldi

Jawel jawel, de dag die we hoopten dat zou komen. Aldi heeft een nieuwe lading ingekocht van de razendpopulaire budget-jacuzzi. Dacht je eerst nog dat een jacuzzi in je tuin ver buiten je bereik was, kan 'ie nu voor een 'schamele' €379 vanaf morgen van jou zijn.

Opblaasbaar én super lief voor je portemonnee
We waarschuwen je alvast. Het wordt een gevalletje 'haastje-repje'; de eerste lading van de supermarktketen was in no time uitverkocht. Dus write it down baby: vanaf zaterdag 29 juli 11.00 uur is de 'Intex Pure Spa Bubble Therapy' in alle winkels verkrijgbaar.

Op is op
Let wel: je moet er snel bij zijn want op is op. En als dat zo snel gaat als de vorige keer, dan is het best een idee om vanaf 10.45 uur al braaf voor de winkel te gaan staan. Hieronder een foto van de inmiddels beroemde jacuzzi (let vooral ook even op de jongen die in vol werkornaat in de jacuzzi is geplonst).

Aldi

Een wil-je-hebben-ding
De jacuzzi heeft alle eigenschappen die een 'normale' jacuzzi ook heeft. Geschikt voor vier personen, 71 centimeter diep en een doorsnede van 1,96 meter. Het buiten-bubbelbad heeft 120 stralen en instelbare verwarming van 20 °C tot 40 °C.

Mooi ding
Volgens Aldi wordt de jacuzzi geleverd met een duidelijke handleiding (hopelijk dus geen IKEA-perikelen), isolatie afdekzeil, grondzeil, chloordrijver en twee filters.Eerste ladingBegin april kwam er een stroom aan berichten op social media op gang. Het leek dat na ALDI UK, ook ALDI Nederland de goedkope opblaasbare jacuzzi zou gaan verkopen. De winkels werden overspoeld met de vraag 'wanneer komt 'ie, de opblaasbare jacuzzi?'.

Dat ging sneller dan gedacht
Helaas was toen het antwoord: 'voorlopig niet verkrijgbaar'. Maar toen was daar in april het verlossende antwoord dat het ding vanaf 1 mei in de winkels zou liggen. Dat was van korte duur, aangezien de jacuzzi in sneltreinvaart over de toonbank vloog.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten