Online shop problemen bij H&M? Dit is de reden

Je bestelling van maanden terug nog niet binnen? Een incassobureau achter je aan?

problemen-online-hm
Getty Images

Shop jij regelmatig online bij H&M? Dan zou het zomaar kunnen dat je tegen (technische) problemen bent aangelopen.

Klachtenmolen
De klachten stromen sinds januari binnen bij H&M: diverse klanten ervaren verschillende problemen met online winkelen. Je bestelling van maanden terug nog niet binnen? Nóg steeds geen bevestiging van het kledingstuk dat je terugstuurde? Het overkwam honderden klanten. Grote kans dat je langer dan dertig minuten met de klantenservice belde om je klacht op te lossen, of dagenlang geen antwoord hebt gekregen op je e-mail. Yep, de klachtenmolen draait op volle toeren.

Katjing
Zaterdagavond deden verschillende klanten tijdens de uitzending van tv-programma 'Kassa' hun verhaal. Zo vertelt Naomi over de bestelling van haar bikini, die ze in februari bestelde voor haar voorjaarsvakantie. Ze betaalde direct, maar nu, maanden later, is de bikini nog steeds niet bezorgd. Vervolgens belde Naomi met de klantenservice, stond ze drie kwartier in de wacht en werd ook nog eens afgesnauwd.

Ook Jolanda, die een tijdje terug enkele online bestelde kledingstukken terugstuurde, heeft problemen met de winkelketen. ''H&M heeft het nieuwe systeem gewoon niet op orde. En nu krijg ik straks een incassobureau achter me aan.''

Reactie H&M
H&M heeft de redactie van Kassa uitgebreid te woord gestaan, en ze alle informatie gegeven over de huidige stand van zaken. De modegigant heeft momenteel IT-problemen, waardoor de systemen niet goed werken. Dit zorgt voor verschillende problemen bij bestellingen en bezorgingen. Door deze problemen is het momenteel drukker bij de klantenservice. Ook liet H&M weten het ontzettend vervelend te vinden, dat hun klanten hier problemen door ondervinden.

Inmiddels heeft H&M alle problemen geïdentificeerd. Er wordt hard gewerkt om alles op te lossen. Het modeketen doet regelmatig updates die stap voor stap de problemen aan het oplossen zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten