Hoor jij welk geluid dit is?

It's bahackkk

q-music-het-geluid-is-terug
Qmusic

Weet je nog, die mysterieuze Instagramvideo die Qmusic op 25 juli online plaatste met de mededeling dat ze 1 augustus groot nieuws zouden hebben. Even dachten we dat het ging om een hereniging van Mattie & Wietze, maar al snel werd duidelijk dat het om de nieuwste editie van Het Geluid ging.

Raden maar
Genoeg reden voor vermaak. Een simpel maar tegelijkertijd niet te raden geluid dat steeds meer geld waard wordt als iemand het fout heeft. Aanstekelijk en toch ook wel een tikkie verslavend. Helaas vooralsnog zonder succes.

Winnen, winnen, winnen
We doen elke keer toch zo ons best om te raden wat het geknisper, geruis of gerommel door de speakers is. De illusie om daadwerkelijk te winnen wordt met de dag kleiner, maar een stille hoop op duizenden euro's (en een goed verhaal op werk) blijft er altijd.

Try again
Nieuwe kansen, nieuwe poging met het nieuwe geluid. Denk jij hetzelfde als dat wij denken? Heb jij ook al je bureau artikelen erbij gepakt om het geknisper ook maar een beetje te evenaren?

Fris en vernieuwd
Trouwens, deze editie is er een leuk element aan het radiospel toegevoegd: je kunt vanaf nu ook meespelen via de app. De perfecte oplossing om achteraf niet de hele tijd 'ik wist het' te hoeven zeggen. Als een radiospeler antwoord geeft, kun je in de app laten weten of je ook denkt dat dit het juiste antwoord is of juist verre van. En je kunt er ook nog geld mee winnen, want de mensen die Het Geluid raden in de app verdelen samen nog eens 10.000 euro belastingvrij.

Qmusic

Katjing
Mocht je een aha-moment hebben (lucky you) en een poging willen wagen... Het goede antwoord kan je zomaar een bijzonder goed gespekte bankrekening opleveren. Het Geluid wordt elk uur meer waard en is zelfs ooit geraden voor € 63.500. En dat belastingvrij (hallelujah).

Foute antwoorden
En even for your information: kijk voor je een poging waagt even bij het lijstje foute antwoorden. Scheelt je weer een deceptie achteraf. Het opwinden van een kookwekker is het bijvoorbeeld niet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten