on-your-feet-nieuwe-musical
On Your Feet

Goed nieuws: de populaire Broadway hitmusical On Your Feet! is neergestreken in Nederland. On Your Feet! vertelt het indrukwekkende levensverhaal van Emilio en Gloria Estefan. Met vallen en opstaan bereikten ze de top en veroverden ze de wereld met nummer-1 hits als ‘Conga’, ‘1-2-3’, ‘Get On Your Feet’ en ‘Dr. Beat’ en wonnen ze vele Grammy’s.

Lees snel verder hoe je kans maakt op twee kaarten én een geheel verzorgd diner!

Nikkie Plessen over On Your Feet!: “Ik vind het fantastisch!”

De On Your Feet! topcast
Gloria Estefan wordt gespeeld door Vajèn van den Bosch en haar steun en toeverlaat Emilio Estefan wordt afwisselend gespeeld door Jim Bakkum en Tommie Christiaan. On Your Feet! is alleen te zien in het Beatrix Theater Utrecht en bruist van energie en Latin spirit. Het is een show vol humor, ontroering en met een Nederlandse sterrencast. Het dak ging er dan ook af tijdens de première van On Your Feet! The Rhythm is Gonna Get You!

On Your Feet

Ferry Doedens over On Your Feet! “Swingt de pan uit!”

Win: 5 x 2 kaarten en een diner
Kun je niet wachten om On Your Feet! te bekijken? Meld je dan aan via het onderstaande winformulier en maak kans op twee tickets én een geheel verzorgd diner in restaurant Queen's in het Beatrix Theater Utrecht. Meer informatie over de show On Your Feet! vind je hier.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten