'Human Ken' showt neus na tiende operatie

De doktoren hadden hem al gewaarschuwd

Aan het gros van zijn lichaam is gesleuteld, vandaar zijn nickname, maar 'Human Ken' kan er maar geen genoeg van krijgen. De beste man vindt zichzelf nog lang niet perfect. Daarom ging hij vorige week wéér onder het mes.

Eén droom
Human Ken, ook wel Rodrigo Alves, is met zijn 33 jaar nog lang niet tevreden met zijn uiterlijk. Rodrigo heeft maar één droom: het 'perfecte' uiterlijk krijgen. Inmiddels heeft de Braziliaan (wait whut?) al zo'n 57 cosmetische operaties en ruim 100 esthethische ingrepen op zijn 'cosmetische' lijstje staan. Maar tevreden is hij zeker niet, nog lang niet.

Bijna doodervaring
Een bacteriële infectie na een operatie heeft Rodrigo bijna het leven gekost, maar dat houdt hem zeker niet tegen om zijn droom te verwezenlijken. Daarom ging de Braziliaan wederom onder het mes. Want zijn neus kon nog wel wat 'werk' gebruiken.

Alles voor dé neus
De chirurgen hebben Rodrigo al meerdere malen gewaarschuwd dat als hij zich nog een keer aan zijn neus liet opereren dat zijn neus misschien wel zou kunnen afsterven. Kortom: zijn neus zou er mogelijk af kunnen vallen door het vele snij- en hechtwerk. Maar hij besloot de bijbehorende risico's voor lief te nemen en is vorige week onder het mes gegaan. Human Ken laat nu de resultaten zien van zijn neusoperatie. De pleisters zijn inmiddels van zijn neus af en de hechtingen zijn eruit. Kortom: Rodrigo kan zijn nieuwe neus aan de buitenwereld showen. Dat doet hij dan ook met alle liefde op zijn Instagram-account.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten