Zo ziet Thylane Blondeau, 'het mooiste meisje ter wereld', er nu uit

Op haar tiende ging de beeldschone Thylane viral

thylane blondeau
Gareth CattermoleGetty Images

Toen in 2011 een foto van de piepjonge Thylane Blondeau opdook, was de wereld het eens: dit was het allermooiste meisje op de wereld. De foto van Thylane en haar ijsblauwe ogen werd in mum van tijd over het internet verspreid. Maar hoe is het nu met de prachtige Franse?

Thylane heeft bekende ouders

Op haar vierde begon Thylane met modellenwerk en dat leverde haar lovende kritieken op: veel bladen noemden haar zelfs het 'mooiste meisje van de wereld'. Haar leven voor de camera heeft de inmiddels 19-jarige Française mede te danken aan haar bekende ouders.
Haar vader, Patrick Blondeau is een bekende Franse voetbalceleb en atleet, haar moeder Véronika Loubry is een bekende Franse actrice. De spotlights zijn voor Thylane dan ook een tweede natuur en dat gaat haar bijzonder goed af! Op haar vijfde deed Thylane haar allereerste modellenklus en geleidelijk aan hengelde ze steeds meer klussen binnen.

Te volwassen voor haar leeftijd?

Rond haar tiende werden de shoots steeds volwassener: make-up, spannende kleding, volwassen poses. Dat vonden veel mensen te veel van het goede, want het was ten slotte maar een kind. Er ontstond dan ook enorm veel ophef over een 'te sexy' shoot in Vogue. Maar haar ouders staan volledig achter de droom van Thylane.

Zien: Thylane Blondeau straalt bij het 2017 Cannes Film Festival

Zo gaat het nu met Thylane Blondeau

Thylane is inmiddels een succesvol model in haar eigen recht! Zo is ze nu onder contract bij IMG Models en werd ze in 2017 wereldwijde merkambassadeur voor L'Oréal. Op Instagram post ze regelmatig prachtige foto's voor haar 3,5 miljoen volgers. Ze wordt alleen maar mooier. Hieronder zie je hoe Thylane er nu uitziet.

Thylane Blondeau in 2020:

miu miu  outside arrivals   paris fashion week womenswear fallwinter 20202021
Jacopo RauleGetty Images

Thylane Blondeau in 2018:

thylane blondeau now
Jacopo RauleGetty Images

Thylane Blondeau in 2017:

"loveless nelyubov" red carpet arrivals   the 70th annual cannes film festival
Neilson BarnardGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten