Loterijwinnaar: 'het heeft mijn leven verpest'

Miljonair worden? Wil je helemaal niet!

miljonair-worden-wil-je-niet
Instagram

De loterij winnen, bijna iedereen droomt er weleens van. Toch kan het daadwerkelijk winnen je allerergste nachtmerrie zijn. In ieder geval wel voor de 21-jarige Jane Park.

De Engelse vrouw klaagt namelijk de loterij aan, omdat het winnen van een miljoen haar leven heeft verpest. "Ik heb veel spullen, maar verder niks."

Op haar zeventiende won ze maar liefst één miljoen pond, ongeveer 1,7 miljoen euro. Zo gauw als ze het geld won, liet ze haar borsten vergroten, kocht ze peperdure kleren, een roze Range Rover en twee huizen. Maar dit alles maakte haar niet gelukkig. Ze werd er zelfs ongelukkig van en het levert veel stress op. Haar leeftijdsgenoten kijken op naar alles wat ze heeft en willen haar levensstijl, maar Jane is er zeker van dat haar leven veel beter zou zijn als ze niet had gewonnen.

Met deze reden wil ze dat de loterijen in Engeland de minimumleeftijd van deelname verhogen van zestien naar achttien jaar. “Ik lees regelmatig over andere jongere loterijwinnaars die alles hebben verbrast, en ik begrijp volkomen hoe dit kan gebeuren.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten