De zeer betaalbare rosé van Aldi blijkt één van de beste wijnen ter wereld

De Leonardo DiCaprio onder de wijnen

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wie denkt dat supermarktwijnen zo slecht zijn dat ze je enkel een bonzend hoofd opleveren de volgende ochtend, heeft nog nooit van de prijswinnaar van Aldi genipt. Een Aldi-roséwijn werd tijdens de 'International Wine Challenge' in Londen verkozen tot een van de beste ter wereld.

Cheers!
De competitie wordt gezien als de Oscars in wijnland, dus de Côtes de Provence Rosé van Aldi is dit jaar de Leonardo DiCaprio onder de wijnen. De beste rosé kreeg maar liefst zes zilveren medailles.

De jury roemt de rosé om haar ondertonen van aardbei en witfruit met een kruidige touch. En dat voor nog geen € 7. Dat is nog eens fijn nieuws zo vlak voor het weekend. Op naar Aldi en: cheers!

Het is niet de eerste keer dat een budgetsupermarkt een prijswinnaar in huis had. Vorig najaar kreeg de huiswhisky van de Lidl een 9,5 in de Whisky Bible van Jim Murray.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten