Deze iPhone-gewoonte is blijkbaar nergens goed voor

En toch doen we het allemaal

vriendinnen-telefoon-streetstyle
Christian VierigGetty Images

Het is alsof je als iPhone-gebruiker bent 'opgevoed' met het afsluiten van je programma's. Dubbelklik op de home-button, swipe, swipe, swipe en jouw telefoon kan er weer tegenaan. Maar wat doet dit nou eigenlijk?

iPhone gewoonte is nergens goed voor

Volgens Apple Insider is het antwoord op die vraag: helemaal niks. Het zorgt niet voor langere batterij-duur, een langere leeftijd van je telefoon of meer snelheid van je iPhone. De optie om tussen apps te switchen doet precies wat het zegt: je kunt makkelijker heen en weer scrollen tussen de programma's die je gebruikt.

Vastgeroest

De enige goede reden om je programma's af te sluiten is volgens Apple Insider om het vastlopen van een programma op te lossen. Natuurlijk ook apps die anders door blijven gaan, bijvoorbeeld muziek afspelende- of navigatie-applicaties, zijn eventueel handig om af te sluiten - puur omdat je er anders 'last' van hebt. En, blijf jij deze vastgeroeste gewoonte erin houden?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten