Koningin Máxima schittert op cover van het Spaanse Vanity Fair

Het beeld is geschoten door de hoffotograaf Erwin Olaf

koningin-maxima-cover-spaanse-vanity-fair
Getty Images

Dit keer geen covermodel op het augustusnummer van de Spaanse Vanity Fair, maar niemand minder dan onze eigen koningin Máxima. Met een prachtige close-up bewijst de koningin dat ze niet onder doet voor andere covermodellen.

Naar de hand van Erwin Olaf
De coverfoto is gemaakt door hoffotograaf Erwin Olaf. Hij maakte deze foto en andere portretten vorig jaar ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander. Het beeld is nog nooit eerder gepubliceerd.

Portret
Op de cover zien we een prachtig portret van onze koningin. Haar blonde haren hangen deels voor haar gezicht en haar ogen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Achtergrondverhaal
In het tijdschrift is een achtergrondverhaal van de koningin gepubliceerd. “Tegenwoordig is Máxima een gerespecteerde wereldleider die met een glimlach en vol spontaniteit vecht om de minder bevoorrechte helft van de planeet in de wereld te kunnen helpen,” schrijft de Spaanse Vanity Fair bij een foto van Maxima op hun Instagram-pagina.

Nog een keer
Dit is niet de eerste keer dat Máxima te zien is op de cover van de Spaanse Vanity Fair. In 2013 stond ze (ook met een foto van Erwin) op de voorkant van het magazine.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten