Zien: Anna Nooshin in de nieuwe videoclip 'Verleden Tijd' van Lil’ Kleine en Frenna

Het nieuwe lied is gebaseerd op de bekende hit 'Onderweg' van Abel

anna-nooshin-nieuwe-videoclip-lil-kleine-frenna
Verleden Tijd - Lil' Kleine & Frenna

Ken je het lied Onderweg van Abel nog? Lil’ Kleine en Frenna blazen de hit uit 2000 nieuw leven in met hun nieuwe nummer Verleden Tijd. Dinsdag brachten de twee Nederlandse artiesten de bijbehorende videoclip uit. In de video verschijnt er een special guest: Anna Nooshin.

Het is al lang verleden tijd
In 'Verleden Tijd' speelt Anna de (ex-)vriendin van Frenna. Het lied heeft dezelfde feeling als Abel’s hit. Frenna zingt over de tijd dat zij ‘heel de wereld voor mij was’ en hoe hij nu heartbroken is: “Ik liet je spelen met m’n hart, en nu gebruik ik ‘m nooit meer.”

Overeenkomsten
Niet alleen de tekst en melodie verwijzen naar 'Onderweg', ook de videoclips van de twee liedjes hebben overeenkomsten. Waar bij Abel zanger Joris Rasenberg met Birgit Schuurman te zien zijn, toont 'Verleden Tijd' vergelijkbare beelden van Frenna en Anna en Lil’ Kleine en zijn verloofde Jamie Vaes. Kijk maar eens naar 1:04 in 'Onderweg' en 0:12 in Verleden Tijd.

De reactie van Abel
De overeenkomsten tussen de twee hits zijn niet onopgemerkt gebleven. De reacties verschillen van ‘verrassend goed nummer’ tot ‘Onderweg is toch echt beter’. Abel’s Joris Rasenberg heeft ondertussen zelf gereageerd op het lied. Aan FunX vertelt hij dat hij het "een tof nummer" vindt. “Ik vind het een compliment als muzikanten je nummer willen bewerken of coveren en dat op een goede manier doen. Dat vind ik het mooiste daarvan,” aldus de zanger.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten