Apple lanceert niet één, niet twee, maar drie (!) nieuwe iPhones

En, welke gaat het worden?

nieuwe-iphones 
Hitesh Choudhary Unsplash

Gisteren was een belangrijke dag voor Apple-liefhebbers: in het Amerikaanse San Francisco kondigde het elektronicabedrijf maar liefst drie nieuwe iPhone-modellen aan. Kleine hint: ze hebben hetzelfde uiterlijk als de iPhone X. Oh, en de namen zijn ook al bekend.

iPhone XS
Een van de nieuwe modellen is de iPhone XS, opvolger van de iPhone X. Net zoals zijn voorganger heeft de XS een 5,8 inch beeldvullend led-scherm met Face ID, 3D-Touch en gezichtsscanner. De accu van de telefoon gaat een half uur langer mee dan de iPhone X. Ook is de nieuwe versie een stuk sneller. De iPhone XS is vanaf 26 september te koop voor €1.159.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

iPhone XS Max
Dan hebben we de iPhone XS Max. Dit nieuwe model is met €1.259 de duurste van de drie. Apple noemt de grotere modellen niet meer Plus – zoals voorgaande toestellen – maar duiden de grootte nu aan met Max.

Het scherm is maar liefst 6,5 inch (de iPhone 8 Plus had een scherm van 5,5 inch). Net zoals de iPhone XS heeft de XS Max Face ID, 3D Touch en gezichtsscanner. De accu van het toestel gaat anderhalf uur langer mee dan de iPhone X. Ook dit nieuwe toestel is verkrijgbaar vanaf 26 september dit jaar.

Apple iPhone

iPhone XR
Het laatste toestel heeft de naam iPhone XR. De goedkoopste van de drie en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit toestel heeft een vernieuwd scherm; een lcd-display van 6,1 inch. Het toestel heeft geen 3D-touch, maar wel Face ID en gezichtsscanner.

Met de camera op de achterkant kunnen foto’s worden gemaakt van 12 megapixels, ook ondersteunt de telefoon het nemen van portretfoto’s. Deze variant is verkrijgbaar vanaf 26 oktober en gaat je € 859 kosten.

Apple iPhone
This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Apple watch
Naast drie nieuwe iPhones kondigt Apple ook de Apple Watch series 4 aan. Het nieuwe horloge heeft een verbeterde luidspreker. Ook detecteert het apparaatje wanneer iemand valt, om vervolgens een SOS-signaal te versturen. De vernieuwde Apple watch worden vanaf 21 december verkocht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten