Businessbabes opgelet: met Linkedin Salary bereken je precies wat je hoort te verdienen

Money, money, money

Daar zit je dan, met klamme handjes aan tafel tijdens je jaarlijkse functioneringsgesprek. Je wil je salarismogelijkheden bespreken, maar het blijft een awkward moment.

LinkedIn Salary
Om je beter op weg te helpen introduceert LinkedIn vanaf vandaag LinkedIn Salary. Een tool die laat zien hoeveel je kúnt verdienen en welke factoren er precies invloed hebben op je salaris. Denk aan de plek waar je werkt (binnen of buiten de Randstad), de branche en de bedrijfsgrootte. Maar ook heb je inzicht in wat specifieke bedrijven uitbetalen, mocht je even willen gluren bij de buren.

Vergroot je kansen
Een goede voorbereiding is het halve werk, en gewapend zijn met de juiste informatie kan een groot verschil maken. Het geeft je zelfvertrouwen een boost en vergroot de kans op een succesvolle uitkomst van jouw gesprek.

Money, money, money
LinkedIn geeft je alvast drie tips, zodat jij straks de deur uitloopt met die salarisverhoging.

Doe je research
Dit is het allerbelangrijkste. Verdiep je in de werkgever en de bedrijfstak, en praat hierover met mensen die in dezelfde branche werken. Met LinkedIn Salary kun je jezelf vergelijken met professionals die op hetzelfde niveau zitten als jij.

Wees transparant
Bepaal van tevoren wat voor bedrag jij graag ziet en wees niet bang om dit uit te spreken. Natuurlijk moet je wel kunnen onderbouwen waarom je vindt dat je daar recht op hebt.

Wees niet bang om voet bij stuk te houden
Jij weet hoeveel je waard bent. Wanneer je potentiële nieuwe werkgever of huidige manager je minder salaris biedt dan wat je zou willen, doe dan meer onderzoek en zorg ervoor dat je haarfijn kunt uitleggen waarom je vindt dat je dat bedrag waard bent.

Enthousiast geworden? In deze video kun je zien hoe het werkt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten