De regenjassen van de Aldi zijn een rege(n)lrechte hit

En dat voor maar €14,99

aldi-populaire-regenjas
Alesia Kazantceva

We kennen inmiddels allemaal de 'hipster' regenjas wel. Je weet wel, die meestal rode, gele of blauwe regenjas die iedereen nu draagt. Erg leuk, maar wel prijzig voor een jas die je hopelijk zo min mogelijk draagt.

Zoals het gelukkig met veel trends gaat, is het wachten op de betaalbare ketens die het trucje afkijken en een goedkopere variant op de markt brengen. Ondertussen zijn we een paar jaar verder en zitten we niet meer in het kaliber 'betaalbaar' maar bijna 'spotgoedkoop'. En wel omdat Aldi heeft bedacht ook in hippe regenjassen te doen.

Ready for the rain
Hoewel we afgelopen maanden geen jas nodig hebben gehad en alleen maar in onze slippers over straat konden, is het sinds deze week weer vertrouwd 'ik-kom-chronisch-doorweekt-op-mijn-werk-aan' weer.

De remedie om nog een beetje fatsoenlijk van A naar B te komen, is dan toch wel een regenwerend stuk stof over je kleding. Gelukkig zien die er tegenwoordig een stuk modieuzer uit dan een paar jaar geleden.

Koopje
En met de komst van de drie varianten van Aldi kost het je bijna niks. In de stijl van 'de hippe regenjas' komt de budgetsupermarkt met drie kleuren op de markt: geel, blauw en grijs.

De jas is water- en winddicht. Je koopt 'm voor €14,99, verkrijgbaar in alle Aldi-filialen. We gokken niet voor heel lang meer.

Aldi
Aldi
Aldi
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten