Zin in een nieuwe baan? Hotelmanager gezocht in Zwitserland

Met een maandsalaris waar je u tegen zegt

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Lijkt het je wat om het hele jaar te wonen en werken tussen de besneeuwde bergen? Zwitsers hotel Chez Jan zoekt een hotelmanager. Geen gevalletje ‘Ik Vertrek’ want het hotel is af en je gaat gewoon in loondienst.

Hotelmanager gezocht
Het hotel staat in de Zwitserse plaats Morgins. In de zomer een toplocatie voor wandelingen en in de winter een populaire wintersport plek. Een Nederlandse ondernemer heeft het hotel gekocht voor zijn vrouw, maar het stel heeft zelf geen tijd en ervaring om het hotel te runnen. Daarom zoekt Cornel Roest van Independent Recruiters een hotelmanager.

Checklist
Je wordt natuurlijk niet zomaar hotelmanager van één Zwitsers hotel. Het Nederlandse stel dat het hotel kocht heeft een behoorlijke checklist: iemand die ervaring heeft in het vak, die de leiding kan nemen en het personeel kan aansturen. En bij voorkeur iemand die eerder in Zwitserland heeft gewoond of gewerkt. “Het is een andere cultuur en dat moet je snappen,” aldus Roest.

Ook moet je verstand hebben van financiële zaken en gastvrij zijn. Één klein detail: je moet je permanent vestigen in Zwitserland. “Als je een gezin thuis in Nederland hebt zitten en heen en weer blijft reizen, is dit niet jouw baan. Daarvoor is het te groot en te complex,” vertelt Cornel.

Solliciteren
Ben je nog steeds aan het lezen en denk je: dit is eigenlijk écht iets voor mij? Of zie je jouw vriendin/tante/buurvrouw het hotel runnen? Dan kan je hier solliciteren.

Fijn om te weten: als hotelmanager van Chez Jan krijg je bruto gemiddeld 4.000 tot 6.000 euro per maand.

Het hotel
Chez Jan heeft elf kamers, twee suites en een vierpersoons XXL suite. Het hotel is compleet verbouwd en ready to roll.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten