Wil je zien: de Noorse Maria (36) is 34 weken zwanger van een drieling

Hoe de drie baby's in haar lichaam passen? Dat legt ze even haarfijn uit

Heb je je ooit afgevraagd hoe een lichaam eruit ziet na bijna negen maanden zwanger te zijn van een drieling? Nope, wij ook niet. Gelukkig deelt de 36-jarige Maria uit Noorwegen foto’s van precies dat. Een gevalletje ‘hiervan wist je niet dat je het wilde zien’, want het resultaat is bijzonder.

Triplets of Copenhagen
Maria deelt haar zwangerschap al maanden op haar Instagrampagina Triplets of Copenhagen. Samen met haar Deense man heeft ze al een zoon van twee jaar oud. Op dit moment is ze 34 weken zwanger van haar tweede, derde en vierde kind. En dat ziet er zo uit:

Hoe dan?
Hoe de drie baby's in haar lichaam passen? Dat legt Maria zelf haarfijn uit. Afgelopen maandag postte ze een foto van een echo waarop de drieling te zien is. Daaronder schrijft ze: “Het is zo fascinerend hoe ze alle drie in mijn baarmoeder passen! De eerste en tweede foto zijn gemaakt tijdens mijn echo na twaalf weken zwangerschap (toen we de grote verrassing kregen). Dit zijn de enige foto’s waarbij je de drie lichamen naast elkaar ziet. De derde en vierde afbeeldingen zijn tekeningen die je een idee geven van mijn huidige situatie.”

De drieling is deze maand uitgerekend en zal op de wereld komen met een keizersnede.

2-jarig zoontje
Verder deelt de trotse moeder nog veel meer ‘wil je zien’-foto’s op haar Instagrampagina. Kijk maar eens naar de zoete foto’s van haar 2-jarige zoontje:

En wat dacht je van deze matching handgemaakte babykleren voor wanneer de drieling geboren is?

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten