Boer Remco uit Boer Zoekt Vrouw blijkt al weken een vriendin te hebben

Heeft zijn deelname tóch goed uitgepakt

boer-remco
Boer zoekt Vrouw

Na de eerste aflevering Boer zoekt Vrouw afgelopen zondag ging het alleen nog maar over Boer Remco. Remco hield zich niet aan de spelregels van het programma en werd gediskwalificeerd. Ondanks zijn diskwalificatie heeft de boer toch zijn boerin van zijn leven gevonden.

Vriendin
Volgens buurtbewoners van Remco heeft de boer al wekenlang een vriendin. “Er staat sinds begin augustus regelmatig een grijs autootje voor de deur,” laat een bewoner weten aan Telegraaf.

Zijn buurmeisje vertelt aan Shownieuws dat zij de twee al vaker samen heeft gezien en ze 'denkt dat ze wel verliefd op elkaar zijn'. De bewoners van het Friese dorpje Fochteloogunnen het hem in ieder geval: “Hij is zo’n aardige jongen. Hij staat altijd voor je klaar.”

De boer heeft zelf nog niks bevestigd.

Recap
Als je geen idee hebt waarom boer Remco gediskwalificeerd is, praten we je even kort bij. Remco had sinds de voorstelaflevering van het NPO1-programma contact met verschillende vrouwen. Het bleek dat hij deze vrouwen had aangespoord om een brief voor hem te schrijven. Toen alle vrouwen samenkwamen op een voor hem georganiseerd tentfeest, kwam de aap uit de mouw en kreeg de organisatie van het programma lucht van de zaak.

Remco hoorde nét niet bij de laatste vijf boeren, hij had één brief te weinig. De vijf boeren met de meeste brieven worden op televisie gevolgd door Boer zoekt Vrouw. De boeren met de minste brieven worden niet op tv uitgezonden, maar wel nog online gevolgd. Dat feest ging voor boer Remco vanwege zijn diskwalificatie dus niet door.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten