Het allerengste spookhuis van de Benelux komt naar Nijmegen

Trick or treat

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Binnenkort kunnen we weer los met bebloede bruidsjurken en vampiertanden, het is bijna Halloween. Voor de echte diehards hebben we goed nieuws: het allerengste spookhuis van de Benelux komt naar Nijmegen.

‘We gaan heel ver’
"We gaan dit keer echt heel ver in ons streven de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen," waarschuwt de organisator Michael Snoek. "Bezoekers moeten allemaal schriftelijk instemmen met de inzet van acteurs en dat ze aangeraakt, beetgepakt en meegesleurd mogen worden."

Perfecte locatie
Het horrorfestijn zal plaatsvinden in ‘De Vasim’, een imposant fabrieksgebouw aan de Latensteinweg in Nijmegen. “Toen wij die gangenstelsels zagen waren we helemaal verkocht. Perfect voor het creëren van een spookhuis,’’ vertelt mede-organisator Loed van Berkel. Zelfs ruimtes waar bezoekers nooit eerder mochten komen worden opengesteld.

Verloren bouwvakkers
Het hoogtepunt van het spookhuis is ‘The Forbidden Floor’, een verdieping waar naar verluidt zeven bouwvakkers spoorloos zijn verdwenen. Tijdens de Halloween Nightszullen hier zestig acteurs ronddwalen, om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen.

Genoeg te doen
Naast griezelen in het fabrieksgebouw is er ook op het buitenterrein en de binnenplaats van alles te doen. Er dolen freaky figuren rond, er is een DJ en er zijn eet- en drankkraampjes.

De Halloween Nights zijn op 18, 19 en 20 november in ‘De Vasim’ in Nijmegen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten