Ehm, hallo droombaan: Disneyland Parijs zoekt Nederlandse prinsen en prinsessen

Voor iedereen die vroeger in vriendinnenboekjes schreef: 'Later word ik prinses...'

disneyland-parijs-zoekt-nederlandse-prinsen-prinsessen
Disneyland Parijs

Soms komt er een vacature voorbij waarbij je na het lezen van de eerste zin al denkt: ok, ik stop direct waar ik mee bezig ben. Vervolgens klap je je laptop open in de hoop er een steengoede sollicitatiebrief uit te krijgen. Dit is zo'n vacature.

Later word ik...
Voor iedereen die vroeger in vriendinnenboekjes schreef: 'later word ik prinses.' Maak van dat 'later' maar 'nu.' Disneyland Parijs zoekt Nederlandse prinsen en prinsessen. Oftewel: het pretpark zoekt acteurs die voor hun shows, parades en meet-and-greets prins of prinses willen zijn.

Concreet
Er moeten maar liefst 50 vacatures gevuld worden. De functies gaan in oktober van start en lopen tot maart 2019. Welke prins of prinses je mag gaan vertolken, vermeldt de site niet, maar er zijn ten minste 13 Disney-prinsessen. Keuze genoeg dus. Wat dacht je van Assepoester, Rapunzel, Sneeuwwitje, Pocahontas en Belle. En voor de mannen: Aladdin, Eric (van De Kleine Zeemeermin), Kristoff en uiteraard Tarzan. Engels en/of Frans spreken is een vereiste.

Waar?
De auditie wordt op 22 september om 10.00 uur gehouden bij Chassé Dance Studios in de Chasséstraat in Amsterdam. Geïnteresseerden moeten hun cv, identiteitskaart en een zwarte pen meenemen. Ze mogen geen make-up dragen. De organisatie raadt aan om sneakers aan te trekken. Schoenen met zwarte zolen zijn uit den boze.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten